Kako danas izgleda Mek u Rusiji: Jeftiniji, zove se "Ukusno i to je to", flomasterom prekrili logo

Možda izgleda i miriše kao McDonald’s, ali sada je Vkusno & Tochka. Žutog slova M više nema, Filet-O-Fish je jednostavno riblji burger. Big Mek je napustio Rusiju.
Kako danas izgleda Mek u Rusiji: Jeftiniji, zove se "Ukusno i to je to", flomasterom prekrili logo
Foto: Pixabay
Nova era za rusku brzu hranu i ekonomsku scenu je osvanula, nakon što su restorani Mekdonaldsa otvorili svoja vrata u Moskvi pod novim ruskim vlasništvom i sa novim imenom, koje se prevodi kao "Ukusno i to je to", prenosi City magazin.
Otvaranje rebrendiranih lokala, više od tri decenije nakon što je američki gigant burgera prvi put otvorio svoja vrata u Moskvi u simboličnom spajanju Istoka i Zapada, ponovo je oštar znak novog svetskog poretka.
Ponovno otvaranje je održano 12. juna, na Dan Rusije, praznik kojim se slavi nacionalni ponos.
 
Šest meseci kasnije, jedan Tiktoker je otišao da proveri situaciju u nekadašnjem Meku u Moskvi.
 
Meni Vkusno & Tochka je manji i u ponudi nema Big Mek, već Big Special. Pića nisu brendirana, a šest meseci kasnije, oni koriste iste sosiće, samo su flomasterom prekrili logo. Cene su niže nego ranije. Dupli čizburger košta 129 rubalja (2,31 dolara) u poređenju sa otprilike 160 u McDonald’su, a riblji burger košta 169 rubalja, u poređenju sa oko 190 ranije.
  • Mosko

    29.10.2022 23:45
    Bleda senka od nekadasnjeg Mc-a,nema vise toga...
  • R

    28.10.2022 14:13
    Ima snimaka
    @Александар

    Obilazili su ljudi restoran, i zaista je precrtan markerom logo.

    https://youtu.be/BngLRe2KcaA?t=211
  • Александар

    28.10.2022 12:29
    а фотка?
    Има ли фотка тих сосева са маркером који прекрива, или је ово она прича "кеве ми Невенке" ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Zašto su kutije za picu četvrtaste a ne okrugle?

Posude za isporuku sveže pečene pice postoje najmanje od 19. veka, kada su napuljski pekari stavljali svoje proizvode u višeslojne metalne stvari poznate kao stufe, a zatim ih slali uličnim prodavcima