VIDEO Novi incident u Japanu sa hranom: Pica majstor čačkao nos, pa obrisao ruku o testo

Domino Pica se izvinila nakon što je video snimak na kome se vidi zaposleni kako čačka nos i briše ruku o testo postao viralan.
VIDEO Novi incident u Japanu sa hranom: Pica majstor čačkao nos, pa obrisao ruku o testo
Foto: Pixabay
Video je snimljen u ogranku lanca Amagasaki u prefekturi Hjogo u Japanu i objavljen na sajtu foruma Bakusai, preneo je Skaj njuz.
 
Na njemu se vidi radnik, koji nosi Domino uniformu i plave rukavice, kako mesi testo i razgovara sa osobom iza kamere. On zatim dodiruje lice i izgleda stavlja prst u nos - pre nego što ga obriše o testo ispred sebe.
Video je ubrzo postao viralan i nekoliko sati nakon što je objavljen, a Domino Pica Japan se izvinila zbog "neprikladnog ponašanja" svog zaposlenog na platformi X (Tviter).
 
"Duboko se izvinjavamo što smo naše cenjene klijente doveli u neprijatnu situaciju", dodaje se u objavi.
Snimak je napravljen nakon zatvaranja filijale i prikazano je testo koje se priprema za 24-časovni proces fermentacije, saopštio je Domino. To znači da nije korišćeno ni u jednoj pici.
 
 
Rad u filijali je, takođe, obustavljen, a zaposleni će biti kažnjen u skladu sa smernicama kompanije.
 
"Suši terorizam" u Japanu
 
Ovaj incident se dogodio nakon što su nedavno tri osobe uhapšene nakon niza video snimaka o "suši terorizmu" postavljenih na internetu u Japanu.
 
Na jednom video snimku se vidi muškarac kako liže vrh flašice soja sosa u suši restoranu sa pokretnom trakom, pre nego što je polizao prst i dodirivao komade sušija za koje se veruje da su namenjeni kupcima.
 
Na drugim snimcima se vide ljudi koji stavljaju vasabi na suši kupaca i ližu kašiku iz posude zelenog čaja u prahu.
  • Krle

    18.02.2024 18:18
    Hahaha njima to strašno jer ne znaju šta sve ima u našim kuhinjama i pekarama. U hlebu đubreta (prospe brašno pa počistio sa poda), papir od đžaka, bube pa čak i miš
  • Sima

    18.02.2024 09:32
    Nosić
    Hahahahhahahha! Ko zna koliko smo mi takvih stvari iz nosa pojeli do sada.... Dođi ovde i sve ok, niko te neće dirati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.