Šta izbor donjeg veša otkriva o muškarcu

Bokserice nose muškarci koji se boje da odrastu, slip gaćice nose oni koji znaju šta žele, a obične gaćice biraju frajeri koji se više od svega boje promena.

Bokserice nose muškarci koji se boje da odrastu, slip gaćice nose oni koji znaju šta žele, a obične gaćice biraju frajeri koji se više od svega boje promena.

The Huffington Post donosi duhovitu analizu muškog izbora i otkriva šta bokserice, slip gaćice ili pak one klasične govore o muškarcu.

Bokserice

Muškarac koji najčešće nosi bokserice, isti je onaj koji se ne libi da pojede komad stare pice, nikad u stanu nema WC papir, a dezodorans smatra čistim bacanjem novca. Obožava da nosi donje rublje sa duhovitim natpisima ili likovima iz crtića, što znači da je i dalje jedanaestogodišnjak u duši koji nikad neće odrasti.

Slip (uske) gaćice

Ovaj muškarac sve drži pod kontrolom, on zna kada treba biti elegantan, a kada može da se opusti. On redovito vežba i neće sebi dopustiti da mu se salo preliva preko rubova gaćica. Slip gaćice bira muškarac koji tačno zna šta želi.

Obične gaćice

Muškarac koji nosi obične gaćice, ne može da ostavi prošlost iza sebe i da se preusmeri na budućnost. Najverovatnije ih nosi još od detinjstva što pokazuje da nije sklon promenama i voli da igra na sigurno.

Nenošenje donjeg rublja

To što muškarac ne nosi donje rublje, nije znak njegovog seksepila, već je verovatno u pitanju samo lenjost. Ili nije stigao da opere rublje. Ako ne stigne ono osnovno, sigurno nema vremena ni za druge stvari.

  • 03.02.2015 18:27
    beban
    ja nosim dugacke gace jeb.zima je
  • Boxerice

    03.02.2015 17:09
    Obične gaće su one bele što smo nosili kad smo bili klinci...
  • Bad Y fronts

    03.02.2015 13:36
    Ja nosim boxerice celog mog zivota. Nosim ih zato sto su komforne i dozvoljavaju vetranje tog predela.
    Isto tako mogu da sednem u auto a da ne namestam "medjunozno drustvo" svaki put.
    Ne jedem picu i WC papir se redovno kupuje u prodavnici, cak ga imam i u svom autu za nedaj boze.

    I sta sad ja treba da mislim o ovom imbecilnom tekstu!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.