Rusija zabranjuje seks pre braka?

U rusku Dumu je stigla inicijativa da se zakonom zabrani seks pre braka od 1. januara 2016. godine.
U rusku Dumu je stigla inicijativa da se zakonom zabrani seks pre braka od 1. januara 2016. godine.

Na ovu genijalnu, visoko moralnu ideju je došao Vitalij Milon.

"Vođen načelima moralnog poboljšanja ruskog društva, smatram da je potrebno zabraniti vanbračni seks na zakonodavnom nivou. Posle usvajanja zakona od strane Državne Dume, Rusija bi značajno smanjila stopu kriminala, uključujući i na temelju jednog od glavnih smrtnih greha - preljube. Osim toga, usvajanje ovog zakona će doprineti moralnom poboljšanju ruskog društva, koje je pod uticajem štetnih trendova sa zapada poput ranog početka seksualne aktivnosti među tinejdžerima", piše u poruci poslanicima.

Milon predlaže da roditelji čija deca budu uhvaćena u grešnom seksu završe u zatvoru. Ideju već podržava većina poslanika.

  • Lola

    13.04.2015 11:49
    ukidanje seksualne revolucije,
    ovo je psihološko delovanje na radoznalost mladih da rano stupe u odnose.
    Ovako Vlada hoće da sačuva reproduktivno zdravlje omladine, smanji sek.prenosive bolesti.
    Ovo je dobra odluka, nije to tako rigidno kako izgleda.
    Da li je stvarno normalno da dete ima seks sa 16 godina? To nije psihološka zrelost, to je dečija radoznalost, a posledice mogu biti velike.
  • 13.04.2015 11:36
    @Lexv

    Pa upravo o tome bi trebali da se razlikujemo od životinja, da dok životinju tera nagon, čovek bi trebao da kontroliše svoj nagon zahvaljujući razumu koji kod životinja nema. Naravno to moguće samo kod ljudi kod kojih ima i malo razuma.
    A Rusi idu suprotno od etički i moralno raspadajučeg Američkog društva, gde u svetu ima najviše onog najgoreg kao što je pedofilija, najodvratnije perverzije i boleštine, maloletničkog abortusa, ubistava....itd..itd Žalosno što neki takvo društvo priželjkuju i u Srbiji. Sačuvaj me Bože takvog puta kojim ide Amerika, i samo suprotan smer je jedini ispravan smer. Zato u ovome dajem punu podršku Rusima.
  • Lexv

    13.04.2015 08:54
    Prosto je neverovatno kuda ide Rusija. Nakon sumanutog zakona o zabrani voznje gay ljudima, voajerima i fetishistima, sad prelaze i na heteroseksualne ljude. Sta je sledece? Zabrana onanisanja? Svaka vlast koja pokusava da uvede kontrolu u spavace sobe gradjana je osudjena na propast. Moze pravoslavna dzamahirija jedno vreme da traje ali ne dugo jer je sex iskonski nagon kog ni jedan zakon ne moze da ukine ili ogranici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.