Kraj puta tražila partnera za Dan zaljubljenih

Dok mnogi parovi smišljaju romantične načine da proslave Dan zaljubljenih, oni koji nemaju partnera uglavnom ignorišu ovaj praznik. Ne i Džejni Braun, studentkinja iz Velike Britanije, koja je čvrsto rešena da 14. februara ne bude sama.
Dok mnogi parovi smišljaju romantične načine da proslave Dan zaljubljenih, oni koji nemaju partnera uglavnom ignorišu ovaj praznik. Ne i Džejni Braun, studentkinja iz Velike Britanije, koja je čvrsto rešena da 14. februara ne bude sama.

Džejni, 20-godišnju studektinju istorije na Univerzitetu u Birmingemu, ostavio je dečko Stiv samo dan pre Svetog Valentina. Umesto da pati što je njena šestomesečna romansa gotova, ona je sa kartonom na kom je napisala da ju je dečko ostavio i da traži partnera, izašla i stala pored najprometnijeg puta u gradu.

"Niko ne želi da bude sam na Dan zaljubljenih. Ovo je bila ideja moj drugarice koja me je izazvala, a ja sam pomislila što da ne", ispričala je Džejni, dodavši da je sigurna kako će uspeti da nađe dečka koji će izaći sa njom. "Mlada sam i opuštena, tako da ću sigurno naći tipa. Ne idem odavde dok ne dobijem ono po šta sam došla", poručila je devojka, konstatujući da žene danas svašta moraju da rade zbog jednog sastanka.

  • @deda:

    17.02.2011 13:15
    Цена зависи од понуде и тражње... у конкретном случају најбоље у натури...
  • deda

    17.02.2011 12:22
    cena
    nije napisala cenu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.