Otrov pauka za četiri sata erekcije

Naučnici veruju da su na pragu revolucionarnog otkrića o seksualnom zdravlju muškaraca, koje se može drastično poboljšati zahvaljujući otrovnom pauku.
Naučnici veruju da su na pragu revolucionarnog otkrića o seksualnom zdravlju muškaraca, koje se može drastično poboljšati zahvaljujući otrovnom pauku.

Dr Kenija Nunes sa Medicinskog fakulteta u Džordžiji bila je član istraživačkog tima koji veruje da otrov iz brazilskog pauka "lutalice", može dovesti do novog leka ze erektilnu disfunkciju. Otrov navodno izaziva četvorosatnu erekciju i radi potpuno drugačije od "vijagre".

"To je dobro jer znamo da neki pacijenti ne reaguju na standardnu terapiju. Ovo bi moglo da bude najbolje rešenje za njih", rekla je dr Nunes, koja je objasnila da su stručnjaci do novih saznanja došli nakon eksperimenta sa pacovima kojima je otrov uspeo da normalizuje erektilnu diskfunkciju.

Međutim, smatra se da bi nuspojave novog leka mogle da budu gubitak kontrole nad mišićima, jak bol i otežano disanje, zbog čega će biti neophodno detaljnije ispitivanje.

"Otrov brazilskog pauka ima vrlo bogatu strukturu sačinjenu od molekula koji se zovu toksini i izazivaju različite aktivnosti. Zbog toga, kada čoveka ujede ovaj pauk, možemo primetiti različite simptome kao što je pripapizam, stanje kada je penis u stalnoj erekciji", dodaje dr Nunes.
  • Lala

    12.03.2011 09:15
    pauki
    A sa ovim nashim domacim, kakav se postize efekat?
  • member

    10.03.2011 11:49
    a zato su brazilci tako zivahni...
  • Хм

    10.03.2011 09:32
    ''Otrov navodno izaziva četvorosatnu erekciju...''

    Па сад, да'л је ово кратко или дугачко...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.