Žene žele više seksa

Tradicionalno verovanje da muškarci žele seks češće nego što to žele žene, više "ne pije vodu". Žene žele seks podjednako često koliko i muškarci, nekada i češće.
Tradicionalno verovanje da muškarci žele seks češće nego što to žele žene, više "ne pije vodu". Žene žele seks podjednako često koliko i muškarci, nekada i češće.

Istraživanje koje je obuhvatilo 1.000 parova iz Engleske, Nemačke, Španije, Japana i Brazila, koji su u vezi od jedne do 51 godine, pokazalo je da su najsrećniji oni muškarci koji se često ljube maze i sa svojim partnerkama, dok su najsrećnije one žene koje često imaju seksualne odnose, a ne trenutke nežnosti sa svojim partnerima.

Muškarci koji retko razmenjuju zagrljaje i poljupce sa partnerkama, bilo da su im žene, bilo devojke, su se izjasnili kao manje zadovoljni svojim životom, dok ženama na zadovoljstvo ne utiču znaci pažnje i mazuckanje, već kvalitet i učestalost seksualnih odnosa.

Interesantno je i to da stariji muškarci žele više nežnosti, dok starijim ženama nedostaje seks.

Takođe, utvrđeno je i da muškarci sada češće od žena odbijaju seks, a razlozi koje navode su stresan dan na poslu, umor, glavobolja, pun stomak, previše alkohola.

  • 23.03.2013 08:56
    a srbija
    nikad da urade neko istrazivanje kod nas sve zene iz celog sveta bi se sjatile kod nas
  • lepota poroka

    19.03.2013 11:10
    Bole
    slazem se sa komentarom, jedino ne znam odakle ti to da su devojke agresivnije pa navaljuju?
    to da su agresivne u smislu bezobzirne se slazem ali jos nije niko prijavio da mu devojke prilaze i navaljuju

    muskarci su uvek prilazili samo sto posle toga krece propitivanje imovinskog stanja i detaljno jadanje o svojim problemima umesto opustene zabave za dve odrasle osobe

    ali tako je to kod nas,u zemlji epova na brdovitom balkanu.... u dalekim i prijateljskim zemljama pomenutim u istrazivanju je valjda drugacije
  • Palamudin Drugi

    19.03.2013 07:29
    tako mi je drago da je ovo istrazivanje obuhvatilo nase daleke prijateljske zemlje japan, brazil ,englesku ,spaniju
    sto neko ne napravi istrazivanje ovde?
    bojim se da bi rezultati bili katastrofa,jer su i zene i muskarci smrvljeni svakodnevnicom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.