Znaci koji govore kakav je u krevetu

Ukočenost tokom razgovora s drugima odaje muškarca kojem je u seksu najvažnija mehanika, a predvidljiv poljubac uz iste poteze pokazuje neorginalnost...
Ukočenost tokom razgovora s drugima odaje muškarca kojem je u seksu najvažnija mehanika, a predvidljiv poljubac uz iste poteze pokazuje neorginalnost...

Poljubac

Većina žena će se složiti da je najbolji uvid u ljubavničke sposobnosti muškarca pre odlaska u sam krevet njegov poljubac, kaže TrejsiKoks za Dejli Mejl.

Muškarac koji se ljubi "prenežno", proizvodi puno pljuvačke, a njegov se stil može opisati kao predvidiv i pomalo dosadan pa verovatno nije previše kreativan niti strastven u krevetu.

Brzinski poljupci i stil "centrifuge" u kojoj se stalno izmenjuje jedan te isti pokret odaje egoističnog ljubavnika koji će u seksu misliti prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji kombinuje različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.

"Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah dobar je znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja", kaže Koks.

Dodaje kako je poljubac ultimativni znak provere muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja, do seksa ni ne treba da dođe.

Način na koji jede

Najbolji su ljubavnici hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom prehranom u seksu više uzbuđuju sami sebe nego njihova partnerka. Ipak, proždrljivost i brzinsko "trpanje" hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja u ničemu, pa tako  ni u seksu.

Način na koji govori

Monoton glas bez promene tonaliteta i izraza lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju temperamentnog muškarca u seksu.

Način na koji se ponaša u društvu

Kao opšte pravilo, što je muškarac otvoreniji i društveniji, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu biti prikriveni vulkan strasti, a kod onih ćutljivih i onih koji radije posmatraju druge nego da govore, veće je verovatnoća da imaju neke bizarne seksualne fetiše.

Način na koji sedi

Muškarac koji u restoranu i kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije siguran je pobednik u krevetu, jer time demonstrira koliko je fokusiran na partnerku i spreman da joj ugodi.

Onaj koji sedi raširenih nogu i često gleda druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Način na koji dodiruje druge

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapša ga po ramenu i nema problema s fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentisanju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sagovornika, a telo im je ukočeno u razgovoru su nesigurni i ne vole pokazivati osećanja. To ih ne čini odličnim ljubavnicima.

Način na koji vas drži za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavničkih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepletani pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji bi vas mogao "gušiti".

Oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke i brzo je ispuštaju nisu taktilni i u seksu im je bitna "mehanika" više od osećaja.

Najbolji su ljubavnici oni koji blago prislone vaš dlan na svoj, kaže Koks.

  • 24.04.2013 19:50
    to znaci da ti momak voli na zadnja vrata!!!
  • Lela

    23.04.2013 10:37
    Uhvatila sam momka kako na internetu gleda slike golih decaka. Da li to znaci da mu vise nisam interesantna i da su mu drugari vazniji od mene?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.