Žene ne treba da otkrivaju s koliko njih su spavale

Trejsi Koks, autorka brojnih izdanja na temu seksualnih odnosa savetuje žene zašto nikada ne bi trebalo da priznaju sadašnjem partneru sa koliko su njih pre njega spavale.

Trejsi Koks, autorka brojnih izdanja na temu seksualnih odnosa savetuje žene zašto nikada ne bi trebalo da priznaju sadašnjem partneru sa koliko su njih pre njega spavale.

Trejsi kaže da većina žena koje navrše 30 godina odgovore da su spavale sa 10 partnera. Odgovor se ne menja ni kada su deceniju starije ili su imale nekoliko ozbiljnih veza od tada.

Prema nedavnim istraživanjima, prosečan broj partnera tokom života je osam u ženskom slučaju, a kod muškarca 12. Ipak, Trejsi smatra da svođenje seksualnih iskustava na jednu brojku ne sme da postoji, jer u muškim očima ženu čini promiskuitetnom.

- Jedna žena je imala 26 partnera, što znači dva godišnje od svoje 17 godine i uglavnom je bila singl. Druga žena je za vreme godišnjeg odmora spavala s osam muškaraca, dok je njen suprug ostao kući - objasnila je Trejsi razliku među njima, dodajući da sirovim brojem partnera brišete emocije i okolnosti u kojima su vam se oni i desili.

Smatrajući da će vas osuđivati koji god broj da date, Trejsi savetuje da na ovo pitanje nikada ne dajete odgovor, bilo da ga postavlja partner, prijatelj ili roditelj (izuzetak su psiholog ili ginekolog).

  • @Sedam - :))))

    20.07.2014 13:59
    Haha ti si jedan od onih kraljeva koje prosecno pametna zena odmah prepozna, pa ako ipak u ocajanju hoce da bude s njim, kaze mu da joj je drugi. Ti si i jedan od tih koji u to i poveruju. Evo ovako u anonimnosti, da znas da ti se prijatelji tvoje cedne zene smeju iza ledja.
  • da

    19.07.2014 15:09
    ne treba
    Stvarno ne treba,bolje je neke stvari sacuvati za sebe.Sta se moze dobiti od toga ako se sve kaze? Zene,pamet u glavu,samo negativne stvari cete izazvati kod partnera.Ni jedan ne voli da mu je njegova draga bila sa puno muskaraca(to puno je njihova procena),nece oprostiti nikada.Iako kazu da ce oprostiti,stvarno nece i ne mogu,takvi su.
  • Sedam

    18.07.2014 11:11
    :))))
    a neg' šta je šta je nego je _promiskuitena_ (važi za obe iz primera, a izvesno i za autorku):D

    super su za ovako, al' ne valja to ženiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.