SAD: Nastavnik uhapšen zbog pretnji učenicima koji su crtali kukaste krstove

Nastavnik srednje škole u američkoj državi Viskonsin, inače Jevrejin, uhapšen je zbog terorističkih pretnji učenicima, koji su crtali kukaste krstove na papiru u njegovoj učionici.
SAD: Nastavnik uhapšen zbog pretnji učenicima koji su crtali kukaste krstove
Foto: Pixabay
Prema policijskoj upravi Graftona, mesta severno od Milvokija, nastavnik sedmog razreda je navodno rekao učenicima da ima 17 komada oružja u svom podrumu i da se ne plaši da ih upotrebi, preneo je AP.

Nastavnik Džon Long bio je ljut zbog crteža i, pored ostalog, pretio da će svoju ćerku poslati u domove učenika sa bejzbol palicom, izvestila je lokalna televizija.

Policija je privela Longa i zadržala ga u zatvoru zbog optužbe za dva krivična dela: terorističke pretnje i izlaganja dece štetnom materijalu.
 
Nadzornik Graftona Džef Nelson naveo je u petak, u pismu poslatom porodicama, da je nastavniku odmah određeno odsustvo i da je udaljen iz škole.
 
"Nastavnik neće imati kontakt sa učenicima, dok se istraga ne završi", rekao je Nelson.
 
 

Teme

SAD
  • xqt

    16.05.2023 07:14
    Sloboda nije bezgranična
    Nisu u pravu ni učenici ni nastavnik. Svi treba da budu primerno kažnjeni.
  • /

    16.05.2023 07:08
    /
    prvo pogledajte na to da pise tanjug
  • w/e

    16.05.2023 00:30
    lol
    Bice im super kad im ceo godisnji budzet skole ode na presudu u korist profesora. Ako nista drugo, bar im je pravosudje na zavidnom nivou u poredjenju sa ostatkom sveta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin