FOTO: Neobične stvari koje mame male dece zatiču u svom frižideru

Autić, motocikl, išarano jaje, gumena žirafa, plišani nilski konj i živa mačka, mogu se sresti u dečjoj sobi, ali ne i u frižideru.
Međutim, upravo je suprotno, sve ove stvari ćete naći u tipičnom frižideru mama s malom decom.
 
Urnebesne fotografije raznih igračaka koje su nalazile u frižiderima mame su ostavljale na društvenim mrežama i privukle su veliku pažnju. Jedna mama je postavila fotografiju svog sina kako pokušava da uđe u frižider.
 
 
- Ovde u frižideru su mi sve potrepštine. Vino, jogurt, pica, autić, motocikl i monster trak - napisala je jedna mama ispod fotografije. 
 
Druga joj se pohvalila fotografijom mačke koja je užla u frižider da se rashladi. - Kod mene ni mačke ne mogu da podnesu vrućinu - odgovorila joj je.
 
Sadržaj frižidera zaista može mnogo toga da otkrije o vama. A frižideri ovih majki govore da one imaju pune ruke posla i da ne stižu da poprave sve čega se njihovi mališani dohvate. 
  
 
Istovremeno, dok mlađa deca ostavljaju igračke u frižiderima, starija pokazuju svoju kreativnost. Ona su flomasterima ukrasila jaja koja će već ujutru pojesti za doručak.
 
Autor: Alo

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom