VIDEO: Posle 12 žena, 102 dece i 568 unučadi kaže da neće više da širi porodicu zbog - inflacije

Musa Hasahia, 67-godišnji zambijski farmer koji ima 102 dece, 568 unučadi i 12 žena, odlučio je da njegova porodica više neće rasti.
On je rekao svojim partnerkama da nabave kontracepciju kako bi imali dovoljno novca za hranu, piše Dejli mejl.
"Moji prihodi su se godinama smanjivali. S druge strane, moji troškovi života su porasli, a i moja porodica je postala brojnija. Oženio bih se jednom, pa drugom ženom. Jedna žena ne može da zadovolji muškarca", rekao je Hasahia.
Hasahia i njegova porodica žive u Lusaki, u Zambiji. Tamo je poligamija legalna.
 
Zambijac je rekao da sve njegove žene žive u istoj kući kako bi on mogao da ih nadgleda. Kaže da ne želi da pobegnu sa drugim muškarcima.
 
"Neću više imati dece. Videla sam lošu finansijsku situaciju i sada koristi kontracepciju", rekla je Zulajka, Hasahijeva najmlađa supruga. Sa njom ima 11 dece.
 
Otprilike trećina Hasahijine dece, starosti između šest i 51 godine, živi sa njim na njegovoj farmi. Njegovo najstarije dete je 21 godinu starije od njegove najmlađe supruge.
 
  • Nebitna

    29.12.2022 12:35
    Dva citata
    od kojim mi se dize kosa na glavi. "Jedna žena ne može da zadovolji muškarca" i "Zambijac je rekao da sve njegove žene žive u istoj kući kako bi on mogao da ih nadgleda." To je sve sto treba da se zna o statusu zena u Africi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.