Lavica tokom cirkuske predstave napala krotitelja

Razbesneli lav u jednom ruskom cirkusu brutalno je napao krotitelja.
Lavica tokom cirkuske predstave napala krotitelja
Foto: Pixabay (ilustracija)
Incident koji se dogodio tokom cirkuske predstave, kada je krotitelj na lavove krenuo palicom, zbog čega se jedna životinja razbesnela i napala ga, već je pokrenuo talase protesta i zahteva udruženja za zaštitu životinja da se zabrani držanje životinja u cirkusima.
 
Na uznemirujućim snimcima, kako navode mediji, vidi se muškarac kako pada na zemlju dok ga lavica grebe kandžama i zariva zube u njega.
 
Lavica Bega, napala je krotitelja Maksima Orlova, koji je zbog povreda prebačen u lokalnu bolnicu u Novosibirskoj oblasti.
 
Medu publikom je bila i trudnica kojoj je od te scene pozlilo, prenose britanski mediji.
 
Krotitelj Orlov iz bolnice je poručio da su slučajevi kao što je današnji vrlo retki - "ali životinje su životinje, a uz sve Bega je svojeglava od malena".
  • Небојша

    24.05.2021 14:17
    СЛУТЊА
    ..са разлогом су јој дали име
    ...од ње ће од тог дана свако да БЕГА
  • Sosa

    24.05.2021 10:40
    :-(
    E, neka je! Ova predivna zivotinja treba da zivi slobodno u prirodi, a ne da je maltretiraju po cirkusima. Covek je najgora zver na ovoj planeti!
  • Lily

    24.05.2021 08:57
    Priroda
    Koliko je samo mučio Begu dok je učio cirkuskim trikovima. Jadna životinja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.