VIDEO: Tuku se jastucima da se reše stresa

Stotine Kineza "naoružanih" jastucima na kojima su napisana imena njihovih šefova ili profesora učestvovalo je u Šangaju, petu godinu za redom, u masovnoj tuči jastucima čiji je cilj oslobađanje od stresa.
Stotine Kineza "naoružanih" jastucima na kojima su napisana imena njihovih šefova ili profesora učestvovalo je u Šangaju, petu godinu za redom, u masovnoj tuči jastucima čiji je cilj oslobađanje od stresa.

Na ovom događaju, koji je trajao dve noći uoči Božića i koji organizatori planiraju da organizuju i 30. decembra, ima sve više mladih ljudi koji žele da se oslobode stresa od posla ili škole.

"Mnogo zaposlenih i studenata koji se tokom godine suočavaju sa velikim pritiskom na poslu ili u školi učestvuje na ovom događaju. Nadam se da im dajemo izlaz da se oslobode stresa pred kraj godine", rekao je osnivač ove tuče Eleven Vang, dodavši da ljudi, koji trpe pritisak tokom cele godine zbog šefova, nastavnika i ispita, tog dana "mogu da polude". On je objasnio da svi učesnici napišu na jastucima imena rukovodećih, profesora i nazive ispita i uživaju u tuči.

Jastuci za tuču dele se učesnicima na ulazu u prostor gde se održava borba. Čitav pod je ispunjen jastucima, a da bi se pojačale emocije organizovan je i rok koncert. Tuča počinje kada se čuju prvi zvuci muzike.

Neki od učesnika su rekli da su uživali u tuči čak i kada su završili u gomili jastuka na podu dok su ih drugi napadali.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.