PRIMED 2 Diši Lako - Prirodan preparat za disanje sa lakoćom

Suočavanje sa disajnim problemima može biti izazovno i ograničavajuće za svakodnevni život.
Osobe koje se bore sa astmom, bronhitisom, alergijskim rinitisom ili drugim respiratornim tegobama često traže efikasna rešenja koja će im pružiti olakšanje i poboljšati kvalitet života.
 
Upravo za njih je tu PRIMED 2 Diši Lako - prirodan preparat koji pruža podršku u borbi protiv disajnih problema.
PRIMED 2 Diši Lako je revolucionaran prirodni preparat koji pruža efikasno olakšanje osobama koje se suočavaju sa disajnim problemima.
 
Formulisan na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma, ovaj preparat predstavlja siguran i prirodan način za poboljšanje respiratornog zdravlja.
Sa svojom jedinstvenom formulom koja ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive, PRIMED 2 postaje sigurna opcija za sve one koji traže prirodno rešenje za svoje disajne tegobe.
 
Preporučuje se za osobe koje pate od astme, bronhitisa, alergijskog rinitisa, sinuzitisa, hronične opstruktivne bolesti pluća (HOBP), te pušačkog kašlja.
 
 
Kako deluje PRIMED 2?
 
Aktivni sastojci preparata podstiču razgradnju i iskašljavanje gustog bronhijalnog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima. Smanjuju preosetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i proređuju astmatične napade.
 
Proizvod nije pogodan za dijabetičare. Osobe osetljive na bilo koji od sastojaka proizvod ne treba da koriste.
 
PRIMED 2 možete koristiti uporedo sa redovnom terapijom, odvojeno 2-3h od uzimanja drugih preparata i lekova.
 
Pre korišćenja kod trudnica i dojilja potrebno je konsultovati se sa lekarom.
 
 
Dostupnost, popusti i akcije za kupce
 
PRIMED 2 je dostupan u apotekama. Za kupce iz Srbije proizvođač nudi i posebne online pogodnosti: 10% popusta na porudžbine preko 10.000 dinara i 20% popusta na porudžbine preko 20.000 dinara. Tu je i akcija 3+1 Gratis: ukoliko kupite tri ista preparata, četvrti dobijate gratis.
 
Uz PRIMED 2 Diši Lako, povratite svoj dah i uživajte u kvalitetnijem životu.
Za najbolji efekat preporučuje se "100 dana tretmana", a opširnije o tome kako se koristi možete saznati na njihovom veb-sajtu.
 
Kako da poručite ove zdrave proizvode, pogledajte OVDE.
 
Informacije o ovim, ali i drugim proizvodima možete naći i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.