Torta obložena zlatnom folijom i ukrašena kristalima košta 900 evra po kilogramu. Kristali krase i pakovanje te tradicionalne božićne torte u Italiji.
U ponudi je i panetone presvučen srebrnom folijom - za 300 evra.
Ovo nije prvi put da Hartvig oduševljava svojim ekskluzivnim kreacijama. Jednom je za ruskog kupca napravio panetone sa pravim dijamantima u vrednosti od 300.000 evra.
Nekoliko godina kasnije, indijska mušterija naručila je božićnu tortu ukrašenu dijamantskom narukvicom i tijarom za 700.000 evra. Takve kreacije se prave samo po narudžbini, a dijamante isporučuje kupac, rekao je Hartvig.
Panetone (torta od kiselog testa sa bademima, suvim grožđem i kandiranim voćem) i pandoro (zvezda puter torta sa šećerom u prahu) jedu se u mnogim porodicama od početka decembra do novogodišnje noći - bilo za doručak uz šoljicu kapućina ili kao desert sa čašom penušavog vina.
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 1
T.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar