Novosadski informativni portal 021

Život

Ovako vode ljubav zaljubljeni muškarci

Seks na početku veze obično je uzbudljiv i drugačiji od onog u prethodnim vezama, ali kada on počine da se zaljubljuje, seks će postati sasvim drugačiji. Evo nekih znakova prema kojima možete zaključiti da se muškarac zaljubljuje.

FOTO: Pijani mladunci slona

Mladunci slona su pojeli veću količinu marule, voćke koja u fermentaciji šećer pretvara u jestivi alkohol što je uzrokovalo da padaju jedni po drugima i sapliću se.

VIDEO: Spavate li dovoljno?

Psiholog Ričard Vajzman, autor knjige "59 sekundi: Promenite svoj život za manje od minute", kreirao je jednostavan test kojim možete proveriti da li je količina vašeg sna dovoljna vašem organizmu.

Turiste deportuju zbog tetovaža

Vlasti Šri Lanke su ove nedelje privele i naložile deportaciju britanske turistkinje, zbog tetovaže Bude na desnoj ruci, a njen slučaj samo je poslednji u seriji "problematičnih tetovaža".

Male mudrosti svetskih putnika

Ponekad najbolje savete nećemo pronaći u nekoj velikoj putnoj enciklopediji ili obimnom članku. Najbolji saveti ponekad su samo mali delići iskustva koje sumiraju putnici širom sveta i koji su godinama oblikovani kroz pokušaje i greške.

Kratkotrajan stres koristan za imunitet

Kratkotrajna napetost, na primer ona koju izaziva završavanje posla u ograničenom roku, korisna je za imunitet, jer reakcija "bori se ili beži" podstiče proizvodnju leukocita koji štite od zaraze.

Kijanjem do orgazma

Neki ljudi su uporedili kijanje sa orgazmom i ustanovljeno je da ova dva fenomena zaista imaju neke sličnosti i mogu ponekad da budu uzrok jedno drugome.