Novosadski informativni portal 021

Život

Češljanje može da je ubije

Jedna 13-godišnja Britanka boluje od retke i neobične bolesti, zbog koje bi i najobičnije češljanje moglo da je košta života, objavili su mediji.

FOTO: Fantastične slike isušenog jezera

Salar de Ujuni, najveće isušeno slano jezero na svetu pravi je raj na Zemlji. Ovde se nebo i zemlja spajaju u jedno, da bi zajedno stvorili očaravajuće prizore, koji oduzimaju dah.

Čari seksa pred ogledalom

Zašto pre seksa ne biste tako namestili ogledalo da u njemu možete posmatrati kako partner prodire u vas? Ova vrsta voajerstva vam garantuje dodatno uzbuđenje i uživanje.

Ekstazijem protiv raka krvi

Britanski stručnjaci s Univerziteta u Birmingemu su objavili da istražuju da li droga "ekstazi" može da bude efikasan lek protiv raka krvi.

Amputacija noge joj spasila život

Mendi Selers iz Velike Britanije 2007. godine je dijagnostikovan Proteusov sindrom koji uzrokuje atipičan rast kostiju, kože, glave i ostalih delova tela.

Muškarci se zaljube brže od žena

Najnovija studija koju je sprovelo Britansko društvo psihologa potvrdilo je verovanje da među polovima postoje ogromne razlike kada je reč o ljubavi i zaljubljivanju.

VIDEO: Rusi grade hotel u svemiru

Ruska kompanija "Orbital Technologies" otkrila je svoje planove za izgradnju prvog svemirskog hotela u nadi da će avanturistima sa dubokim džepom ponuditi nešto što do sada niko nije mogao.