Život
02.04.2015.
20:50
Ljudi danas nevinost gube u proseku sa 16 godina, što je tri godine ranije nego 80-ih godina, utvrdila je britanska Nacionalna studija o seksualnom ponašanju i životnom stilu.
  • xx

    03.04.2015 10:38
    A imala si na vijaduktu prvi...
  • vijadukt

    03.04.2015 02:10
    sex
    sjecam se kad me je prije vise od 10 god.pitala jedna ''drugarica'' da li sam izgubila nevinost(imala sam tada 18 god.) slagala sam joj i rekla da jesam. pitala kako bilo, ja rekla,odlicno! ona kao,jel bolelo,koliko trajalo,mesto,vreme. znam samo da sam se nalupetala gluposti pricajici o necemu do tada meni nepoznatom. zarad mira,jer bi me zezala na racun toga,kako to rade svi,i kako je to ok. ona je danas udata zena,nazalost bez dece. radila je gluposti u mladosti,brojne. osobe koje su slabe i olako padnu pod uticaj,dale bi i glavu na panj a ne svoje telo. daleko od toga da sam staromodna ali se ipak neka granica pristojnosti mora imati. to muskarce uvek privlacilo a ne razuzdanost. mladost ludost prodje, ali deco pamet u glavu.nije to vredno toga da radi ''drustva''' treba posrtati i srljati u propast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna