Život
04.04.2015.
16:57
Mora da je sama jer s njom nešto nije u redu…koliko ste puta čuli ovu rečenicu? Na sreću, to ne funkcioniše baš tako, bar ako pričamo o jakim ženama.
  • Feme fatal

    30.06.2020 23:36
    Sta traze zene
    Traze nekog naspram sebe...po izgledu, intelektu, materijalnom statusu, obrazovanju, poreklu i duhu...Sto je zena ostvarenija po svim parametrima, teze joj je naci adekvatnog partnera koji ce joj parirati...cak i da zena spusti kriterijume, tj. zazmuri za neke parametre...on ce biti samo iskompleksiran i ta veza ne moze funkcionisati...tj. osudjena ne na propast i pre nego pocne!
  • 05.04.2015 06:37
    beban
    traze princa na belom konju a na kraju dobiju samo konja! a i mi muskarci mastamo o princezi i to je tako dok se zabavljate ali princeza cim je ozenis pretvara se u vesticu!!!!!!!
  • 05.04.2015 02:59
    "Šta traže žene kojima nijedan muškarac nije dovoljno dobar?"

    Golem penis napravljen od čokolade koji ejakulira novac.
  • mrva

    04.04.2015 22:50
    sta traze zene kojima ni jedan muskarac nije dovoljno dobar? - nesto sto nikada nece naci a u medjuvremenu ce mnogo izgubiti. I u zivotu je inace cesto tako
  • Ma opusteno

    04.04.2015 21:58
    Vidi..
    Dostigli smo neke zapadne kvalitete_svi smo lepi,pametni,urbani,nezavisni i niko nikome ne treba.Ljubav je ofucana floskula a decu cemo deliti...sloboda eee
  • Bubica

    04.04.2015 21:16
    Muskarci su slabi
    ... To je najveci problem! Nisu zene toliko jake koliko su muskarci slabi postali.Postali su toliko razmazeni i neodgovorni,da to ni jedna zena koja ima stav,nece da trpi.Ako sam u vezi a i dalje sve moram sama, sta ce mi onda muskarac?
  • miami

    04.04.2015 21:16
    dajte molim vas
    Ponudite im dobru lovu I svaka zaboravlja na sve. Takve nikad I ne ostvare potomstvo, jer prirodna je selekcija to. Svaki muskarac trazi majku svoje dece, a ne to gore navedeno. Dakle prirodna selekcija uskracuje potomstvo odredjenim mentalno I fizickim hendikepiranim osobama.
  • Shimmy

    04.04.2015 20:35
    Ajde molim vas.
    Kaze ovako: "Ukoliko cekas princa na belom konju, bolje bi ti bilo da budes princeza".
    Nemojmo se lagati, problem je upravo ta egocentricnost. "Novosadistkinje" su poznate po tom "gore-nos" stavu. To sto vi znate, tj mislite kakve ste, ne znaci da je to tako, tj da ste takve.

    Lepa a glupa, super, pametna a ruzna, super. Ali kao i svuda u prirodi, najbolje prolazi nesto izmedju. Nema nista strasnije od pametne i lepe zene. I takvih se zaista boje muskarci sa pozitivnim osobinama iz texta. Zeni trebaju ogranicenja, zene bi bile 10 puta gore od muskaraca(koji su realno stoka), samo da mogu. Sreca nasa pa ne mogu. A za razliku od vas eto "jakih" zena, mi cemo radije da se primirimo uz neki "prosek", jer te "jake" su 10 puta gore od nas muskih, a onaj muskarac koji istinski poznaje sebe, ne trazi/zeli tako nesto pored sebe. Zao mi je dame, ali jedino mesto gde muskarac ne zeli i ne trpi rivalitet je upravo porodica, a u svim ostalim sverama gotovo da nije moguce funkcionisati bez istog
  • hahaaaa

    04.04.2015 19:07
    Joj ziva istina, kad sam ja u pitanju. Smejem se, jer ovako citajuci sa strane kao da su tudje reci, uvidjam kako strasno i zastrasujuce i odbijajuce zvuce. Mislim, prosecnom muskarcu. I kad sam se ismejala, shvatam da i dalje sve do reci mislim isto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna