Život
02.10.2011.
19:04
U vrtiću vas čupaju za kosu, u osnovnoj školi zadirkuju, a u srednjoj ostavljaju na cedilu. Ako se ikada uozbilje i odluče da vas ožene, onda varaju i žale se svojim prijateljima na vas.
  • No Name

    05.10.2011 08:38
    @Anonimus
    I tako istim argumentima bi mogao da nabrajam zašto i kako su žene loše. Takođe imao bi bezbroj razloga da mrzim žene jer su me grubo povređivale na različite načine.A reci mi molim te kuda to vodi? Mene lično revanšizam ne zanima. Treba naučiti praštati i naučti voleti jer ljubav je istinska moč,moč koji nam je podaren svima nama koji živimo u srcu Isusovom.
  • 04.10.2011 15:08
    @Anonimus - @No Name - @Pogre
    Posmatranje života sa pozitivne strane ne isključuje realnost. A to gde su rađena istraživanja nije bitno, svejedno je, netačna su. Ili mislite da su muškarci nasilni samo kod nas? Ne svi, naravno. I prestanite da savetujete ljude koji ne ćute na nasilje da potraže stručnu pomoć zbog "iskrivljenog" mišljenja o muškarcima.Brojke nisu moja izmišljotina i androfobija, već zvanični podaci, i to ne slobodnih anketnih odgovora,već policijskih i sudskih dosijea.

    "99 ostro muškaraca se složilo da bi bili u ozbiljnoj vezi kada bi pronašli pravu devojku."- to nije generalizovano? Muškarci naravno ne lažu, njihovi iskazi samo ne odgovaraju istini.

    "videčeš da nije sve tako crno i da nisu BAŠ SVI muškarci loši"- to niko nije rekao.
    Primedba je na odgovore muškaraca i činjenično stanje, tim gore što nije kod nas jer u svetu se malo više raspadaju veze (koje su kud i kamo zdravije od ovih koje kod nas opstaju) zbog daleko veće ekonomske nezavisnosti partnera.
    Mnogi, većina...nije isto što i svi.
  • @Anonimus - @No Name - @Pogre

    04.10.2011 13:01
    Kao prvo ispitivanje nije vršeno kod nas i rezultati ne mogu se tumačiti jednozačno. Kao drugo treba se dinstancirati od generalizacije tipa "Svaka žena je loša ili svaki muškarac je nasilnik u porodici" Možda se trebaš zapitati zašto imaš ovakve stavove o muškarcima i potražiti stručnu pomoč. Ovakni načini razmišljnja su društveno pogubne što se i da videti po natalitetu kod nas. Uvek i uvek treba dati sud o pojedincu a ne grupno svakog osuditi.Pokušaj život posmatrati sa lepše strane mada priznaljem to u današnje vreme nije lako ali bar pokušlj videčeš da nije sve tako crno i da nisu baš svi muškarci loši.
  • 03.10.2011 18:05
    @No Name - @Pogrešna
    Ako misliš da je ovaj rezultat tačan, 'ajde meni sa Marsa objasni odakle toliko nasilja prema ženama od strane muškaraca? Zašto svekrve i dalje vode kolo u braku svojih sinova kad su oni zreli i sposobni da se vežu i održavju zdravu vezu? U prilog ovim tvrdnjama ide i broj razvoda i odnos muškarca prema bivšoj ženi i eventualnoj deci. Stvarno ne znam odakle ženama takvo mišljenje o muškarcima. Verovatno su oni u mladosti takvi kako supredstavljeni ovom anketom, ali čim se ožene ili uđu u ozbiljnu vezu, zaraze se nekim čudnim virusom pa pošize. Rekoh, ovi su lagali. Ali šta ja znam, kad sam sa Marsa.
  • No Name

    03.10.2011 12:42
    @Pogrešna
    Ti verovatno patiš od androfobie i ne bi bilo loše da se posavetuješ sa psihologom ili nekim od lekara. Ovakvim svatanjem i verovatno načinom života dovešćeš sebe u depresivno stanje.
  • Pogrešna

    03.10.2011 08:28
    Postoji li muški moral
    Ono što se izvlači kao zaključak iz vašeg teksta je da su žene pogrešne. Pa zašto ih onda muškarci zavode i ulaze u veze? Ako je žena pogrešna to ne znači da možete da radite šta hoćete. I ona je nečije dete.
  • Sedam

    03.10.2011 06:20
    Možda krivca treba tražiti u medijima...
    ... a možda i u ženama
  • Hvala lepo ali već imam svoje

    02.10.2011 22:17
    O bože, iz kog je ovo veka !?
    Bojim se da devojke sa B92 'sa usađenim predrasudama' nisu bile dovoljno jasne i precizne kada su se tužile na probleme koje imaju možda sa muškaraca. Može li jedan tekst a da nije baziran na rekla-kazala? Mediji su i jednima i drugima toliko isprali mozak da više niko ne može da detektuje ni jedan problem na pravi način nego neki glupi novinari ili ko god nameće ljudima stavove o životu.
  • 02.10.2011 20:10
    Možda žene ne greše, možda su ovi slagali.
  • Maki

    02.10.2011 20:01
    lep si u dusi
    Ma da. Je l' ste vi to upravo dali savet da devojke dok se se*saju sa alfa muskarcem zeljnim seksa treba da grebu ispod povrsine?!?! Sta ako zagrebu previse i povrede tog neznog alfu?! Posle da ih tuzi. Pa posle vas ona da tuzi. Cccc

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna