Život
04.12.2012.
16:25
Nova zimska sezona na Zlatiboru zvanično počinje otvaranjem ski centra Tornik od 20. do 23. decembra, a ako ne bude pravog snega obezbediće ga snežni topovi.
  • Steva

    05.12.2012 13:38
    Da li su domaći gosti spremni(finansijski)?Ili je osnovni moto:Ko može,nek izvoli!
  • Mira

    05.12.2012 08:22
    Cena vs. usluga
    "postao najprestižnija destinacija u zemlji zbog odličnog odnosa cena i kvaliteta usluga"... Zaista mislim da je gore spomenuti gospodin u velikoj zabludi. Proslogodisnje iskustvo sa Zlatiborom u zimskom periodu je za mene bilo katastrofalno. Srecom, moja porodica i ja nismo bili primorani da boravimo tamo, ali smo svratili dva puta u toku novogodišnjih praznika i mogu samo reci da je Zlatibor jedna velika kineska pijaca i da narod tamo ide zato sto je najblize, ne ide se preko granice i zato sto ne zna za bolje. S obzirom koliko para uzimaju od turizma mestani bi mogli chuda da naprave tamo, ali korumpiranu lokalni politicari taj novac trpaju sebi u dzepove i mole boga da fama o Zlatiboru sto duze traje. Zlatibor je zapravo slika i prilika Srbije, u smislu naseg mentaliteta i shvatanja reda, naravno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna