Život
18.08.2013.
12:40
Suboticu i Palić u prvoj polovini ove godine posetilo je više od 31.000 turista, koji su ostvarili više od 56.000 noćenja, izjavio je Tanjugu član Gradskog veća u Subotici zadužen za turizam, Vjekoslav Ostrogonac.
  • deni

    18.08.2013 17:54
    istina
    zatvorili i termalni bazen pre dve nedeje radilo ista cena i morahalom kao na palic turista na lepsem mestima mestimicno ko ne veruje nek pogleda neko me kaze zasto ne radi termalni bazen?sve manje turista na palicu
  • LOL

    18.08.2013 15:30
    ?
    Turisti na Pliću, šta je to? Za vreme trajanja Palićkog festivala filma otišao sam na Palić sa porodicom na celodnevni izlet.Kad smo stigli pre podne pomislio sam da smo zalutali u zonu sumraka.Prošetali smo malenim uličicama pre zoo vrta i nismo videli ni ti jednog čoveka.U zoo vrtu smo se zadržali oko dva i po sata-tri videli smo oko dve porodice koje su se šećkale pored nas i oko 4 zaposlena.Nakon zološkog vrta uživali smo na sablasno praznom igralištu kraj jezera , prošetali smo oko jezera da bi našli neki restoran za ručak.Od gomile restorana radila su samo dva (radni dan je u pitanju) i u oba su cene astronomske.Na kraju smo shvatili da možemo da priuštimo samo pljeskavice koje su takođe astronomski skupe na spram NS.Uz jezero radila je jedna jedina trafika gde smo kupili piće šta da vam kažem običan bući buć sokić košta 90 dinara, voda 100 dinara.Sve u svemu Palić je sablasno mrtav grad sa slabom ponudom i astronomskim cenama pa zašto bi iko i otišao.Za sledeću godinu planiram dete lepo da odvedem u zoo vrt u Budimpešti, prevoz nam dođe isto al je vrt neverovatno lep, cene u restoranima su kao i kod nas a ponegde i pristupačnije a o radnjama da i ne govorim sve je jeftinije!
  • Huncut

    18.08.2013 15:19
    Bio sam sa porodicom na Palicu... u Subotici. Toplo preporucujem svima, lepo je i ima sta da se vidi, a jeftino...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna