Život
14.12.2013.
14:30
Često maštate o udaljenim destinacijama? Možda će vas utešiti činjenica da su mnoge od njih sasvim precenjene i da je isplativije i zanimljivije posetiti neku za koju većina turista nije čula.
  • 18.12.2013 08:46
    o ukusima se ne raspravlja
    Evo, samo nekoliko komentara i svi imamo svoj stav, što je i normalno. Meni je, recimo, Milano jedan od retkih italijanskih gradova koji mi se ne sviđa, Atina mi je skrnava i prljava, ko je video hram kraljice Hatšepsut u Egiptu i Akropolj mu je bezveze, a Piza je mesto koje vredi posetiti (ako se ne varam, ulaznica za krivi toranj je prošle godine bila 40 EUR po osobi što jeste mnogo za naš džep.) Tako da je ovaj tekst samo još jedan u nizu besmislenih lakih štiva.
  • Lexv

    16.12.2013 21:18
    tacno!
    Posetio sam neka od ovih mesta i slazem se sa autorom clanka. Atina zaista jeste prljav i smrdljiv grad. Ostatke stare Grcke treba gledati po Turskoj(recimo Efes) a ne danasnjoj Grckoj gde je malo toga ostalo. Pariz je nafuran sam po sebi bez ikakvog razloga. Jelisejska polja su jedno sasvim prosecno setaliste. Svaki evropski grad ima takvo pa cak i lepse. Spisku treba pridodati i Berlin.
  • 15.12.2013 15:03
    @Ija - Ne razumem cemu ovaj clanak?
    Niko ne blati, tekst je skor ok. Izgleda mi da su listu sastavljali ljudi koji su i bili i dosta videli. Osim Akropolja, slazem se sa svim. Jednostavno svaka od tih zemalja ili gradova ima da pruzi daleko vise kad se ne ide utabanim stazama na ova klasicna, i dobro nazvano - izvikana mesta. Nije poenta da se ide u Milano (nekoliko puta) ili ostane kuci, nego da se ode i obidje jos nesto, da si malo skrenula s puta, mozda bi i shvatila poentu teksta.
  • lala

    15.12.2013 01:19
    Haha! Atina je predivan grad, a Akropolj ocaravajuc. Nemate pojma...
  • Ija

    14.12.2013 20:27
    Ne razumem cemu ovaj clanak?
    Ne razumem zasto imamo potrebu da blatimo sve sto nam je nedostizno. Ja sam nekoliko puta bila u Milanu i nikada nisam imala osecaj da sam u "industrijskom gradu". Suprug je presao preko Golden Gate-a biciklom i nije se zalio ni na buku ni na hladnocu. Nigde drugde nema dzeparosa samo na Jelisejskim poljima?! Ko zeli, neka ode i vidi, dozivi ova mesta. Ko ne zeli, neka ostane kuci. Ne vidim nikakvu svrhu ovog teksta osim sto blati mesta koja su mnogima nedostizna. Da li je pisac uopste posetio ova mesta ili je samo napisao tekst? Sindrom kiselog grozdja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna