Život
10.01.2014.
11:37 > 12:40
Žene kada pređu pedesetu, suočavaju se sa sve izraženijim znacima starenja.
  • 10.01.2014 19:02
    Pa, pet banki je i previše godina za mladost. Prekinite više sa tom histerijom o očuvanju mladosti. Godine prolaze i tu nema pomoći (sem vremeplova). Ove "zategnute" nisu i ne mogu da budu merilo izgleda u starosti. One su živele za izgled jer od njega žive, a to je nešto što obična žena ne može sebi da priušti. Pri tome, drage moje, sve te namazane su jezivo ružne kada se umiju. A one što se keze sa naslovnih stranica... jeste li čule za "doterivanje fotografija"? Malo mi smanji njušku, izbeli kljove, povećaj bu.u, produži batake, skrati čamce (stopala), napumpaj poprsje... Većina njih praktično ne postoji. I, iskreno verujem da su duboko nesrećne, jer se njihovi životi vrte oko bora i odricanja od svega što ima ukus hrane. Sve što je "previše" je štetno, ali ni potpuno izbacivanje nekih stvari NEĆE SPREČITI GODINE DA TEKU.
    P.S. Hrana u kojoj ne uživate je takođe štetna za lep izgled, jer se mrštite dok je jedete, zar ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna