Život
22.02.2014.
17:31
Avionska nesreća je noćna mora svakog putnika. Ukoliko ste mislili da ne možete ništa da uradite kako biste je preživeli, varate se. Mnoge avionske nesreće je moguće preživeti ukoliko se prate određene smernice.
  • aero casper

    23.02.2014 22:28
    koncentracija putnika je najvaznija
    "Statistika pokazuje da se 80 odsto svih avionskih nesreća dogodi u prvih 11 minuta leta ili osam minuta pre sletanja. Tada budite posebno fokusirani."
    pa ne upravljam ja avionom, kak oce moja koncentracija da pomogne da se avion ne srusi, ili kako cu ja da primetim da se se nisu otvorili ili zatvorili tockovi ili da levo zakrilce se ne otvara u popunosti....
    al' 'ajde, bolje i o ovome da čitam nego šta je koji političar rekao kojem i kako je to ovaj razumeo i kako se se dogovaraju oko podele vlasti...
  • Steva-NS

    22.02.2014 23:02
    Jedini način da sigurno preživite je,da za nesreću saznate iz štampe!Sve ostalo je,šta bi bilo,kad bi bilo.
  • krilati

    22.02.2014 18:43
    jel to uputstvo
    za letenje Air Serbiom?! hahahah salu na stranu ali avio prevoz je najsigurniji na svetu! o nesreci uopste ne razmisljam jer i ako se desi sve je gotovo jako brzo i slab je rizik da zavrsim kao neka biljka u invalidskim kolicima sto nikako ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju.....dobar let svima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna