Život
18.06.2014.
13:32
U filmovima muškarci redovno prilaze devojkama u kafićima. U stvarnom životu to ide malo drugačije i sve je vise žena koje se žale da im muškarci više ne prilaze.
  • 20.06.2014 22:41
    1)Da neću možda da se stavljam u poziciju da neka kokoška bez pameti, sposobnosti i perspektive sudi o meni i na meni ispituje gradivo iz foliranja, prodavanja magle, buljenja u mobilni i malodusnom ogovaranju muškaraca? Da ne treba da se mozda mirim sa tim što to neko već podmazuje, bilo kolega sa posla, komsija ili bivsi decko, "a ona je ovde samo da bi popila piće sa drugaricama"?
    2)Zasto da prilaze kad im je to suvise opasno? To je uvek penal za povredjivanje sujete, a to one jaaaako ne vole. Znate li vi sta je za njih kad ih neko "oladi" onako kako one vole da "oladjuju"?
    Ovako im je lakse, sede i cekaju budalu koja ce da ih zabavi smisljajuci nesto posebno originalno, stavljajuci ih u poziciju "sudije po kratkom postupku". Mnogo je veca zabava pred drugaricama ispasti "dobra riba koju likovi smaraju", nego udubljivanje u nesto sto ih ustvari i ne zanima. Iovako ni ne znaju sta hoce.
    A ako niko i ne pridje, namirice ih iovako njihov "tajni nocni prijatelj". Njemu ne moraju da glume ni dobru ni otmenu ni pametnu ribu, vec da budu bas ono za sta samo i jesu, objektivno gledajuci.

    E ljudi,svaka vam je na mestu i svaka vam dala:)
  • Joca

    20.06.2014 15:26
    Prirodni zakoni
    1. Ružnim ženama se ne prilazi, bez obzira šta one mislile i pogotovo pričale o sebi.

    2. Onim drugim ženama prilazite na sopstveni rizik. Mada, kod njih važi ona stara narodna: ne j**u lepi nego dosadni.

    3. Kao i svaka druga roba, dobra se brzo proda, a ostanu samo okrajci, lose ili dobro upakovani.

    Mada, ne razumem zašto one ne prilaze, kad će lakše dobiti nego da čekaju da neko u njima vidi ono čega nema.
  • Ratko

    20.06.2014 14:30
    Zaboravili ste
    Zaboravili ste DUVAN! Ima li još šta gore od smrada iz njenih usta, kože, kose, odeće?!
  • @I - Ravnopravnost

    20.06.2014 14:25
    ?
    Zasto da prilaze kad im je to suvise opasno? To je uvek penal za povredjivanje sujete, a to one jaaaako ne vole. Znate li vi sta je za njih kad ih neko "oladi" onako kako one vole da "oladjuju"?
    Ovako im je lakse, sede i cekaju budalu koja ce da ih zabavi smisljajuci nesto posebno originalno, stavljajuci ih u poziciju "sudije po kratkom postupku". Mnogo je veca zabava pred drugaricama ispasti "dobra riba koju likovi smaraju", nego udubljivanje u nesto sto ih ustvari i ne zanima. Iovako ni ne znaju sta hoce.
    A ako niko i ne pridje, namirice ih iovako njihov "tajni nocni prijatelj". Njemu ne moraju da glume ni dobru ni otmenu ni pametnu ribu, vec da budu bas ono za sta samo i jesu, objektivno gledajuci.
    Zato momci, nemojte se zamarati prilazenjem, vec samo po komsinicama, MILFačama i mladim koleginicama zeljnih napredovanja na poslu. Tu su bar stvari jednostavne.

  • I

    20.06.2014 11:06
    Ravnopravnost
    Ja sam isto za ravnopravnost. Nek krenu da prilaze ako nece da ostanu same...
  • 20.06.2014 08:17
    verba sapientiae
    Evo recimo u mom slucaju kad god izadjem uvece otpocnem flert sa nekom od nasih devojaka obicno se zavrsi recenicom tipa " okanime se pijana budalao ili iz ovih stopa zovem obezbedjenje"
  • mile

    20.06.2014 07:21
    Cela kultura upoznavanja u kafićima mi se poprilično ogadila u Novom Sadu do nivoa da više i ne izlazim. Naročito u nadolazećem letnjem periodu kada se sav izlazak svodi na sedenje po baštama u kafićima. I šta sada ja treba da kao kelner da idem od jednog do drugog stola i nudim svoje seksualne usluge? Sve je postalo izveštačeno i besmisleno.
  • @? - ?

    19.06.2014 13:46
    Ravnopravnost
    Pa naravno da ce da se krevelje kad su redovno podmazane, moze im se.
    Neka onda kokoske pocnu da prilaze, cisto da vide kako je to, pa ih on onda oceni onako u sekundi i otrese jer "nisu po svim preporucenim standardima". Ili mozda nece bas da budu toliko ravnopravne, postojeca pozicija u licnoj komisiji za talente vise svidja? Boje se odbijanja, poljuljane sujete? Ego, a? :)
  • ?

    19.06.2014 09:29
    ?
    Da neću možda da se stavljam u poziciju da neka kokoška bez pameti, sposobnosti i perspektive sudi o meni i na meni ispituje gradivo iz foliranja, prodavanja magle, buljenja u mobilni i malodusnom ogovaranju muškaraca? Da ne treba da se mozda mirim sa tim što to neko već podmazuje, bilo kolega sa posla, komsija ili bivsi decko, "a ona je ovde samo da bi popila piće sa drugaricama"?
    Zar nije onda lakše da i ja onda samo podmazujem po firmi, kad su vec takva pravila igre?
  • 18.06.2014 20:37
    Bokan samo take voli.
  • 18.06.2014 19:01
    Mene jedino nerviraju plastični nokti, a sve ostalo kako - tako. I malo mi idu na živce silikoni i prenapadna šminka. Doduše, ne sviđa mi se ni kada je sve na izvolte.
  • 18.06.2014 16:43
    Izgleda da se vremena menjaju,brzom brzinom:-) E,kako je to bilo u moje vreme...
  • cika djura

    18.06.2014 14:53
    @ Stevica Decanski
    pa naravno kad su navikle da im se prilazi u stilu Sex&City ali zaboravljaju na jednu kljucnu stvar - Novi Sad i NY nisu slicni ni po jednoj tacki, a pogotovo po velicini i izboru.
  • b

    18.06.2014 14:05
    1, 2 i 5 su ključne stvari.
    naravno, nismo ni mi muškarci uvek spretni za pristup ali sam ubeđen kad bi đevojke malo poradile na ovim tačkama da bi stvari daleko lakše išle.
  • stevica decanski

    18.06.2014 13:59
    prilaze, nije da nije.
    prilaze muskarci, nego zene sve prilaske od strane nefudbalera ne registruju kao takve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna