Kakvim ženama muškarci ne prilaze

U filmovima muškarci redovno prilaze devojkama u kafićima. U stvarnom životu to ide malo drugačije i sve je vise žena koje se žale da im muškarci više ne prilaze.

U filmovima muškarci redovno prilaze devojkama u kafićima. U stvarnom životu to ide malo drugačije i sve je vise žena koje se žale da im muškarci više ne prilaze.


Da li ste se ikada zapitale zašto vam muškaci ne prilaze? Evo nekoliko potencijalnih razloga.

1. "Čopor" drugarica

Muškarci su otkrili da im nije prijatno kada treba da priđu devojci koja se celo veče ne odvaja od "čopora" svojih prijateljica.

2. Mobilni

Ono što muškarce najviše odbija je i onaj mali uređaj koji žene vade iz torbica i proveravaju svakih 5 minuta. Prvo, to je vrlo iritantno ponašanje i dokazuje da ste izgubile dodir s realnim svetom. Drugo, ostavlja utisak da imate nekoga pa se stalno dopisujete.

3. Napadne minđuše

Izgleda da muškarci gledaju svaki detalj, pa su otkrili kako je malo verovatno da će prići devojci koja ima minđuše veće od ušiju.

4. Karmin

Žene obožavaju karmine, muškarci ne. Posebno ne ljubičaste, crvene, drečavo roze itd. One prirodne nijanse verovatno ni ne primete.

5. Osmeh

Žene koje se nikada ne smeju, nisu im ni malo privlačne, ma koliko god bile lepe.

6. Alkohol

I boca vina na stolu nije problem, ako se pije damski. Ispijanje alkohola u stilu Čarlija Šina i "odvažnije", odnosno slobodnije ponašanje nego inače, crveni je karton za osvajače.

7. Preterivanje

Mislimo na šminku, solarijum, prekratke haljine i slične stvari. To što se okreću za vama, ne mora nužno da znači i da ste im privlačne

  • 20.06.2014 22:41
    1)Da neću možda da se stavljam u poziciju da neka kokoška bez pameti, sposobnosti i perspektive sudi o meni i na meni ispituje gradivo iz foliranja, prodavanja magle, buljenja u mobilni i malodusnom ogovaranju muškaraca? Da ne treba da se mozda mirim sa tim što to neko već podmazuje, bilo kolega sa posla, komsija ili bivsi decko, "a ona je ovde samo da bi popila piće sa drugaricama"?
    2)Zasto da prilaze kad im je to suvise opasno? To je uvek penal za povredjivanje sujete, a to one jaaaako ne vole. Znate li vi sta je za njih kad ih neko "oladi" onako kako one vole da "oladjuju"?
    Ovako im je lakse, sede i cekaju budalu koja ce da ih zabavi smisljajuci nesto posebno originalno, stavljajuci ih u poziciju "sudije po kratkom postupku". Mnogo je veca zabava pred drugaricama ispasti "dobra riba koju likovi smaraju", nego udubljivanje u nesto sto ih ustvari i ne zanima. Iovako ni ne znaju sta hoce.
    A ako niko i ne pridje, namirice ih iovako njihov "tajni nocni prijatelj". Njemu ne moraju da glume ni dobru ni otmenu ni pametnu ribu, vec da budu bas ono za sta samo i jesu, objektivno gledajuci.

    E ljudi,svaka vam je na mestu i svaka vam dala:)
  • Joca

    20.06.2014 15:26
    Prirodni zakoni
    1. Ružnim ženama se ne prilazi, bez obzira šta one mislile i pogotovo pričale o sebi.

    2. Onim drugim ženama prilazite na sopstveni rizik. Mada, kod njih važi ona stara narodna: ne j**u lepi nego dosadni.

    3. Kao i svaka druga roba, dobra se brzo proda, a ostanu samo okrajci, lose ili dobro upakovani.

    Mada, ne razumem zašto one ne prilaze, kad će lakše dobiti nego da čekaju da neko u njima vidi ono čega nema.
  • Ratko

    20.06.2014 14:30
    Zaboravili ste
    Zaboravili ste DUVAN! Ima li još šta gore od smrada iz njenih usta, kože, kose, odeće?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.