Život
19.06.2014.
13:34 > 06:42
Veb sajt za putovanja misstravel.com napravio je anketu u kojoj je postavio pitanje posetiocima koje nacije smatraju najseksipilnijim.
  • hahahaha

    20.06.2014 07:04
    Na ovoj listi, ne samo da nema Srba i Srpkinja, već nikog od naroda bivše SFRJ

    hahhaahahhahahaha
    toliko o najlepsim, najpametnijim i ostalo naj
    svaki ciga svoga konja hvali
    puno mi znamo...pojma nemamo
  • nindžina ljuba

    19.06.2014 14:30
    ahahahahaha
    dozvolite mi dumrem od smeha!!!! oni ili one koji/e su pravili listu najseksipilnijih muškaraca su izgleda bili dooobro naliveni pivom. aj lepo gumicu u ruke ili del taster pa ponovo. ko je od vas video uživo te "seksi" australijance, engleze i holanđane? propast! ja jesam i ništa manje seksi nisam spoznala od te tri navedene grupe ružnih ljudi. a i ostale bih dobro promešala i napravila drugi raspored. momci sa balkana, bez ikakvog razmišljanja, su za sve njih no 1! i shvatite ovo kako god hoćete, pa i lično. cmokić za naše momke
  • 19.06.2014 14:11
    Najseksipilniji potomci bivših britanskih robijaša i secikesa?

    Pa nek neko kaže da samo u Srbiji devojke padaju na "loše momke".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna