Najseksipilnije Brazilke, a najseksipilniji Australijanci

Veb sajt za putovanja misstravel.com napravio je anketu u kojoj je postavio pitanje posetiocima koje nacije smatraju najseksipilnijim.

Veb sajt za putovanja misstravel.com napravio je anketu u kojoj je postavio pitanje posetiocima koje nacije smatraju najseksipilnijim.

Odgovori su pokazali da mnogi smatraju da najseksipilnije žene žive u zemlji fudbala, Brazilu, a da su najseksipilniji muškarci poreklom iz zemlje koala i kengura. Ruskinje i Kolumbijke su zauzele drugo i treće mesto. Drugi i treći na listi najseksipilnijih pripadnika muškog pola žive u Italiji i Britaniji.

Na ovoj listi, ne samo da nema Srba i Srpkinja, već nikog od naroda bivše SFRJ.

Najseksipilniji muškarci žive u:
1. Australiji
2. Italiji
3. Engleskoj
4. Škotskoj
5. Španiji
6. Americi
7. Irskoj
8. Brazilu
9. Kanadi
10. Holandiji

Najseksi žene dolaze iz:
1. Brazila
2. Rusije
3. Kolumbije
4. Britanije
5. Filipina
6. Španije
7. Australije
8. Bugarske
9. Južne Afrike
10. Kanade

Prošle godine skor je bio malo drugačiji. Na listi žena prve su bile Kolumbijke, a za njima su išle žene iz Brazila, SAD, Španije, Rusije, Danske, Francuske, Bugarske, Švedske i Italije. Među muškarcima tabela je izgledala ovako: 1. Englezi, 2. Irci, 3. Brazilci, 4. Šveđani, 5. Amerikanci, 6. Španci, 7. Škoti, 8. Francuzi, 9. Grci i 10. Portorikanci.

  • hahahaha

    20.06.2014 07:04
    Na ovoj listi, ne samo da nema Srba i Srpkinja, već nikog od naroda bivše SFRJ

    hahhaahahhahahaha
    toliko o najlepsim, najpametnijim i ostalo naj
    svaki ciga svoga konja hvali
    puno mi znamo...pojma nemamo
  • nindžina ljuba

    19.06.2014 14:30
    ahahahahaha
    dozvolite mi dumrem od smeha!!!! oni ili one koji/e su pravili listu najseksipilnijih muškaraca su izgleda bili dooobro naliveni pivom. aj lepo gumicu u ruke ili del taster pa ponovo. ko je od vas video uživo te "seksi" australijance, engleze i holanđane? propast! ja jesam i ništa manje seksi nisam spoznala od te tri navedene grupe ružnih ljudi. a i ostale bih dobro promešala i napravila drugi raspored. momci sa balkana, bez ikakvog razmišljanja, su za sve njih no 1! i shvatite ovo kako god hoćete, pa i lično. cmokić za naše momke
  • 19.06.2014 14:11
    Najseksipilniji potomci bivših britanskih robijaša i secikesa?

    Pa nek neko kaže da samo u Srbiji devojke padaju na "loše momke".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.