Život
13.07.2014.
18:24
Svetska zdravstvena organizacija preporučila je svim muškarcima koji imaju seksualne odnose sa osobama istog pola da uzimaju antiretroviralne (ARV) lekove.
  • 14.07.2014 13:12
    Nisam sigurna da li je osoba koja je pisala ovih nekoliko sramotnih redova uopste procitala izvestaj, ali dostupan je svima koje stvarno zanima nesto o rizicima, ugrozenim kategorijama, mogucnostima prevencije itd. Ovako sramotno izvuceno iz konteksta i lose prepricano ili prevedeno zvuci samo kao losa antigej propaganda, a ne clanak koji treba da informise i podigne svest gradjana o problemu hiva. Ako nekog ipak zanima: http://www.who.int/mediacentre/news/releases/2014/key-populations-to-hiv/en/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna