Život
23.07.2014.
10:40 > 11:34
Budući da je malo ko spreman da otvoreno govori o svojim iskustvima u vođenju "dvostrukog života", većina onoga što ljudi znaju o prevarama su predrasude.
  • 11.08.2014 22:02
    Prevareni muskarac
    Sve je tacno gore navedeno, kada me je izdala voljena osoba, tek tada sam se osvestio i shvatio da ja zivim ustvari sa pogresnom osobom, da sam ja dobar a da ona ima problem sa sobom jer ce uvek to raditi bilo s kim da zivi to je njena sramota nije moja. Svako upravlja sa sobom i odgovoran je za svoje postupke, imala je izbor sada ga vise nikada nece imati jer ja zasluzujem bolje i to je kraj. Sreca je sto imam sanse da nadjem sebi bolju osobu i ne treba se libiti da napustite onoga ko vas prevari, sto pre to bolje. Nemate vremena za tracenje na pogresnu osobu, vec ga ulozite u nekog ko to zasluzuje i ko zasluzuje vas...
  • Zkj.....

    23.07.2014 16:18
    Ako te je partner prevario, to bukvalno znaci da ga ne privlacis ti vec druga osoba. To znači da više nisam u životu osobe sa kojom sam bila. To je kraj i nema diskusije o tome za mene.

    Kada je vec došlo do prevare, najcešće u vezi nešto ne štima od ranije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna