Život
27.07.2014.
11:19
Nedavno je Američka agencija za hranu i lekove odobrila eksperimentalni lek, koji bi mogao da pomogne u prevenciji migrena, naročito kod osoba koje imaju bar nekoliko migrenoznih napada mesečno.
  • 27.07.2014 11:38
    "Zanimljivo je i da je grupa koja je primala placebo, osetila poboljšanje stanja." - piše u tekstu.
    Migrena se ne može izlečiti lekovima, to je poznato. Migrena je stanje uma i duha, ona je posledica određene vrste karaktera osoba koje od nje pate. Te osobe se nazivaju "komandanti" ili "generali", jer insistiraju da uvek bude sve po njihovom, a kada nije tako, dobiju napad migrene. To je davno poznato u psihologiji; to su osobe koje sopstvenim rukama razaraju svoju porodicu, jer svi koji im se ne pokoravaju i koji se ne slažu sa njima - osete posledice na svojoj koži(ne mislim na fizičke isključivo). Što je najgore - nemaju objektivnosti i/ili ne žele da sebe sagledaju realno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna