Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Potraga za zatrpanim rudarom i dalje traje

Oko 60 spasilaca Rudnika mrkog uglja "Rembas" i dalje traga za rudarom Željkom Miletićem (36), na koga se juče ujutru, u jami "Strmosten", obrušila velika količina uglja, zemlje i kamenja, dok je bušio ugalj u jami.

Moguć napad Al Kaide u SAD i Evropi?

Američke obaveštajne agencije saopštile su da postoje podaci koji ukazuju da sirijski operativci Al Kaide spremaju uskoro napad na SAD ili neku evropsku državu.

Niko neće u komisiju za Šapićev doktorat

Univerzitet Union ni posle više od dva meseca nije uspeo da formira komisiju koja bi ispitala navode da je doktorska disertacija funkcionera Demokratske stranke Aleksandra Šapića plagijat, piše "Danas".

Pančevo: Osnivanje Saveta za poljoprivredu

Konstitutivna sednica Saveta za poljoprivredu Senata privrede Srbije biće održana danas u Pančevu, a to telo se formira u cilju unapređenja oblasti agrara, posebno kroz saradnju sa Austrijom i Nemačkom.

Više od 3.500 žrtava sukoba u Ukrajini

Najmanje 3.543 osobe poginule su do sada u sukobima u istočnoj Ukrajini, ako se računa i 298 žrtava pada malezijskog aviona koji je oboren letos, saopštila je Kancelarija za ljudska prava UN.

Dinar ponovo u padu

Dinar će sutra oslabiti prema evru 0,2 odsto, pa će zvanični srednji kurs biti 118,5642 dinara za jedan evro, saopštila je Narodna banka Srbije (NBS).