Autor: Blic

Info
15.07.2018.
15:52 > 23:14
Rok za isplatu akontacije obeštećenja bivšim i sadašnjim vlasnicima kojima nije moguće u naturi vratiti imovinu je 15. decembar, a do tada Vlada ima obavezu da na predlog Ministarstva finansija utvrdi koeficijent na osnovu kojeg će se primenjivati utvrđena osnovica obeštećenja.
  • Bond

    16.07.2018 21:11
    Masovne tužbe u Strazbur, pa će plaćati sa kamatom!.
  • Nada Bunjak

    16.07.2018 10:56
    Neizvestan pocetak isplate obv
    Obveznice bi bile jos jedana prevara I ponovno otimanje imovine. Drzava nema novca jer bi mogla da isplati nista, nula novca, ali postoji ogromna nepopisana drzavna imovina koja kroz izmene Zakona o vracanju oduzete imovine, uvodjenjem supstitucije, kao u crkvenoj restituciji moze da apsolutno pozitivno da resi proces restitucije u Srbiji.
    NAZALOST, ima pojedinaca koji veruju da ce dobiti neku crkavicu, a dobice nista. Netrazimo novac vec imovinu u naturi, ako nasa imovina ne postoji moze da se vrati druga imovina supstitucijom.
  • Bata N

    16.07.2018 09:14
    obećanje
    Budući da država ne propušta ni jednu priliku, da opstruiše vlastiti zakon o restituciji, to je ceo cirkus sa restitucijom za većinu involviranih u stvari samo jedno obećanje, slično Vučićevim obećanjima.
    Što reko naš narod "Obećanje - ludom radovanje".
  • Sandar

    16.07.2018 08:21
    Oteto - Prokleto
    SUPSTITUCIJA! Jedino pravedno resenje.
  • Samo su vratili ono

    16.07.2018 00:05
    što je vezom stari vl. sačuvao
    Kada vidim po komšiluku da su ljudi stvarno dobili novac na ruke, počeću da verujem da u svemu ovome ima poštenja.

    Već smo svi ukapirali da je ono najvrednije razgrabljeno i neće biti vraćeno. Znam primere objekata na dobrim lokacijama, koji kao nisu vraćeni na vreme, nego prodati. Zatim srušeni i na tim mestima podignute zgrade. Naravno, ko je bio na poziciji, sebi je uzeo procenat na sve te šeme i transakcije.

    Eto, baš nisu stigli da vrate, pa sada moraju da daju ispod cene... šteta, stvarno, to mora da je slučajno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna