Skupljanje reciklažnog otpada i humanitarne pomoći danas na Detelinari

Akcija "Ne bacaj - recikliraj" održaće se danas od 11 do 16 časova u ulici Milenka Grčića na Detelinari, kod bivše robne kuće.
Akcija "Ne bacaj - recikliraj" održaće se danas od 11 do 16 časova u ulici Milenka Grčića na Detelinari, kod bivše robne kuće.

Na ovoj lokaciji biće postavljen kontejner za sakupljanje sijaličnog, električnog i ambalažnog otpada.

Istovremeno, aktivisti Udruženja građana "Komšija" prikupljaće odeću, obuću, knjige, sredstva za higijenu i slatkiše u sklopu akcije "Od komšija deci".

Građani i pravna lica koja ne mogu da donesu navedene vrste otpada ili humanitarnu pomoć, mogu pozbati udruženje na broj telefona: 064 310 13 15, i aktivisti će doći na kućnu adresu.

Pravnim licima će biti izdata odgovarajuća dokumentacija.

  • PKB

    24.02.2015 10:30
    reciklirajte
    svako bi trebao organizovati svoju sredinu, domaćinstvo, kuću ili zgradu, po pitanju reciklaže otpada (sijalice, baterije itd) kada već imamo gde da to odložimo.

    Nema izgovora više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti