Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Zimonjić završio u Dohi

Srpsko-ruski teniski par Nenad Zimonjić i Dmitrij Tursunov izgubio je danas od Slovaka Filipa Polašeka i Čeha Lukasa Rosola sa 6:2, 3:6, 13:11, u polufinalu dubla na turniru u Dohi.

Jankovićeva bez polufinala

Jelena Janković nije uspela da se plasirala u polufinale WTA turnira u Brizbejnu pošto je jutros izgubila od Italijanke Frančeske Skjavone sa 2:1 u setovima.

Zimonjić i Tursunov u polufinalu

Srpsko-ruski teniski par Nenad Zimonjić i Dmitrij Tursunov pobedili su Špance Alberta Ramosa i Marka Lopesa sa 6:3, 6:3 u četvrtfinalu dubla na turniru u Dohi.

Tipsarević i Paes u četvrtfinalu

Janko Tipsarević i Indijac Leander Paes plasirali su se u četvrtfinale u konkurenciji dublova na ATP turniru u Čenaju pošto su danas u prvom kolu savladali kanadski par Vašek Pospišil/Miloš Raonić sa 2:1, po setovima 6:3, 4:6, 10:7.

Šlirencauer bez milion "švajcaraca"

Posle dve pobede Gregora Šlirencauera na turneji "Četiri skakaonice", na trećem nadmetanju slavne serije, u Insbruku, trijumfovao je njegov sunarodnik iz Austrije Andreas Kofler.

Troicki u četvrtfinalu Dohe

Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale turnira u Dohi pošto je danas u osmini finala savladao Nemca Matijasa Bahingera sa 2:0, po setovima 7:6, 6:1.

Prins Tejgo u Crvenoj zvezdi?

Menadžerska agencija zadužena za karijeru bivšeg napadača Partizana Prinsa Tejga ponudila je svog klijenta upravi rivala iz Ljutice Bogdana.

Propao transfer Bekama u PSŽ

Predsednik francuskog fudbalskog prvoligaša Pari Sen Žermena Naser al Kelaifi izjavio je danas da bivši kapiten Engleske Dejvid Bekam neće doći u taj klub.

Uspešan start teniserki

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo na WTA turniru u australijskom gradu Brizbejnu, pošto je na strartu pobedila Austrijanku Tamiru Pazek sa 6:3, 6:3.

Đoković osvojio Abu Dabi

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trijumfovao je u subotu na revijalnom turniru u Abu Dabiju pošto je lako i ubedljivo savladao Španca Davida Ferera sa 2:0 (6:2 6:1) u setovima.

Prva pobeda Dalasa

Posle tri uzastopna poraza na startu šampionata, aktuelni prvak najjače košarkaške lige sveta (NBA) Dalas Maveriks ostvario je prvu pobedu, savladavši na svom terenu Toronto sa 99:86.