Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Troicki bez finala

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u finale ATP turnira u Kuala Lumpuru (Malezija) pošto je jutros u polufinalu izgubio od Kipranina Markosa Bagdatisa sa 6:3, 6:1.

Davidenko predao Tipsareviću

Janko Tipsarević plasirao se danas u polufinale ATP turnira u Kuala Lumpuru, pošto mu je meč četvrtfinala zbog povrede predao Rus Nikolaj Davidenko kod vođstva našeg igrača od 3:1 u prvom setu.

Kobi Brajant u Virtusu

Američki košarkaš Kobi Brajant i italijanski Virtus iz Bolonje postigli su usmeni dogovor o saradnji u narednoj sezoni, prenela je danas agencija Asošijeted pres.

Tipsarević u četvrtfinalu

Janko Tipsarević se plasirao u četvrtfinale turnira u Kuala Lumpuru, a u drugom kolu ovog turnira u Maleziji savladao je Italijana Flavija Ćipolu sa 2:0 (6:2, 6:4).

Valensija dočekuje Čelsi

U drugom kolu Lige šampiona, branilac titule Barselona pokušaće večeras da dođe do prve pobede u grupi na gostovanju beloruskom Bate Borisovu, a najuzbudljivija utakmica očekuje se u Valensiji gde gostuje Čelsi.

Zvezda pobedila Montevideo

LASK Crvena zvezda pobedila je članove glumačke ekipe "Montevideo, Bog te video" u utakmici igranoj u sklopu akcije "Bitka za bebe" pred oko 2000 gledalaca.