Zvezda pobedila Montevideo

LASK Crvena zvezda pobedila je članove glumačke ekipe "Montevideo, Bog te video" u utakmici igranoj u sklopu akcije "Bitka za bebe" pred oko 2000 gledalaca.

LASK Crvena zvezda pobedila je članove glumačke ekipe "Montevideo, Bog te video" u utakmici igranoj u sklopu akcije "Bitka za bebe" pred oko 2000 gledalaca.

Dva gola dao je predsednik "crveno-belih" Vladan Lukić, a po jedan najbolji teniser sveta Novak Đoković i Vesna Smiljković.

Strelci za glumce bili su Mihajlo Ivanović i Igor Ilić. Mali broj navijača, njih oko 2.000, okupio se na stadionu Crvene zvezde da posmatra huamanitarnu utakmicu, koja za cilj ima nabavku inkubatora.

Prvi put posle 20 godina na teren Marakane istrčao je Robert Prosinečki, dok su ekipu "Montevideo, Bog te video" pojačali Perica Ognjenović i Dejan ilic, odnosno Dejan Rambo Petković u ulozi trenera.

Odziv gledalaca je znatno manji od očekivanog, pa od prihoda od prodatih ulaznica nije sakupljen novac za kupovinu bar jednog inkubatora.

  • Jovo

    28.09.2011 20:59
    Humani Beograd jos jednom je pokazao svoje pravo lice. Nakon ogromne pomoci za Kraljevo, prestoni grad je uspeo da sakupi 2000 ljudi za humanitarni mec. Sramota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.