Košarkaši Zvezde u akciji "Bitka za bebe"

Košarkaši Crvene zvezde će poslednju proveru pred početak nove sezone i meča sa Hemofarmom imati u sredu 5. oktobra kada u Pioniru gostuje minhenski Bajern.
Košarkaši Crvene zvezde će poslednju proveru pred početak nove sezone i meča sa Hemofarmom imati u sredu 5. oktobra kada u Pioniru gostuje minhenski Bajern. Utakmica se igra od 21 sat uz direktan prenos na televiziji B92, a ovo će ujedno biti i promocija novog tima crveno-belih.

Duel sa Bajernom imaće humanitarni karakter pošto će deo prihoda od prodaje ulaznica biti utrošen za kupovinu inkubatora za bebe. Na taj način Košarkaški klub Crvena zvezda aktivno će se uključiti akciju pod nazivom "Bitka za bebe" – heroji ne mogu sami.

Ulaznice za tribine koštaju 200, a za parter 300 dinara. Za plavu ložu neophodno je izdvojiti 500, a za belu ložu 700 dinara.

Karte će se prodavati u subotu 1. oktobra na stadionu FK Crvena zvezda od 11 do 18 sati. U ponedeljak, 3. oktobra, i utorak, 4. oktobra, prodajno mesto biće Mali Kalemegdan 2 od 10 do 18 sati. Na dan utakmice u sredu 5. oktobra ulaznice će se prodavati na Malom Kalemegdanu od 10 do 15 sati, kao i na blagajnama dvorane Pionir od 16 do 21 sat.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).