Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Totenhem želi Brkića

Uprava Totenhema prati srpskog reprezentativnog golmana Željka Brkića, koga Hari Rednap vidi kao dugotrajno rešenje za mesto čuvara mreže u Londonu.

Ivanovićeva među 20 najboljih

Ana Ivanović je napredovala na WTA listi pa je od ovog ponedeljka 18. igračica sveta, dok je Jelena Janković posle pada od jedne pozicije trenutno na 13. mestu.

Tipsarević ponovo 13. na svetu

Na najnovijoj ATP listi najznačajniji pomak u vrhu napravio je Janko Tipsarević koji je, osvojivši prvu titulu u karijeri, sa 17. dospeo na 13. poziciju, ponovivši tako svoj najbolji plasman na rang listi najuspešnijih tenisera sveta.

Troicki i Hase u 2. kolu Tokija

Viktor Troicki i Holanđanin Robin Hase plasirali su se u drugo kolo ATP turnira u Tokiju u konkurenciji parova pošto su jutros savladali američko-argentinski dubl Aleks Bogomolov / Huan Monako sa 6:7, 6:4, 10:5.

Odbojkašice Srbije na krovu Evrope

Odbojkašice Srbije osvojile su evropsku krunu, pošto su u finalu šampionata Evrope savladale reprezentaciju Nemačke sa 3:2 i tako se pridružile odbojkašima koji su isti podvog načinili pre samo dve nedelje.  

Španac istrčao 366 maratona

Španac Rikardo Abad upisao se u Ginisovu knjigu rekorda nakon što je u Madridu završio svoj 366. uzastopni maraton, javljaju španski mediji.

Kamenovan autobus navijača Zenita

Više desetina mladića kamenovalo je u nedelju u Moskvi autobus navijača fudbalskog kluba Zenit iz Sankt Peterburga i palicama napalo putnike, prenela je agencija RIA Novosti navode iz ruske policije.

Tipsarević konačno do titule

Srpski teniser Janko Tipsarević osvojio je prvu ATP titulu u karijeri pošto je u nedelju pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa sa 2:0 (6:4,7:5) u finalu otvorenog prvenstva Malezije.

Jelena poražena u Pekingu

Teniserka iz Srbije Jelena Janković izgubila je u prvom kolu turnira u Pekingu od Tamire Pašek iz Austrije sa 2:0 u setovima (7:5, 6:4).

Bez Kuzmanovića protiv Italije

Standardni fudbalski reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović neće biti u sastavu nacionalnog tima u naredne dve utakmice kvalifikacija za prvenstvo Evrope protiv Italije i Slovenije zbog povrede mišića.

Tipsarević u finalu

Janko Tipsarević plasirao se u finale ATP turnira u Kuala Lumpuru, pošto je danas u polufinalu savladao Japanca Keija Nišikorija sa 6:4, 6:3.

Troicki bez finala

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u finale ATP turnira u Kuala Lumpuru (Malezija) pošto je jutros u polufinalu izgubio od Kipranina Markosa Bagdatisa sa 6:3, 6:1.