Odbojkašice danas u finalu protiv Nemačke

Odbojkašice Srbije u nedelju od 18 časova u Hali Pionir igraju sa reprezentacijom Nemačke finalni meč Evropskog prvenstva.
Odbojkašice Srbije u nedelju od 18 časova u Hali Pionir igraju sa reprezentacijom Nemačke finalni meč Evropskog prvenstva.

Odbojkašice Srbije su u polufinalu u subotu uveče savladale Tursku 25:10, 25:22, 23:25, 23:25, 15:12.

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je u subotu uveče da je njegova ekipa najbolja u Evropi ove sezone, po tome kako je igrala i šta je sve osvojila. "Čestitao bih mojoj ekipi ne samo na večerašnjoj utakmici, nego zato što je pokazala da je najbolja ekipa u Evropi ove sezone. Nijedna reprezentacija ne može da se meri sa nama, po tome kako smo igrali i šta smo osvojili" rekao je Terzić novinarima posle meča.

Selektor Srbije dodao je da je ponosan na svoj tim, kao što nikada nije bio. "Siguran sam da ćemo sutra dati svoj maksimum. Nadam se da će biti snage za tu poslednju utakmicu, protiv Nemačke", rekao je Terzić.

Jedna od najboljih igračica u meču sa Turskom Jovana Brakočević istakla je da je utakmica u polufinalu EP bila veoma teška. Ona je dodala da je Srbija već igrala sa Nemačkom i izgubila i da se nada da će protivnicama popustiti koncentracija.
  • Gagarin

    02.10.2011 15:30
    Bravo Lepotice!!!

    Ne dajte im ni set.

    Pa sledece godine da se prosetate i kroz London!

    Hvala za sve!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.