Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Hamiltonu pol pozicija u Koreji

Vozač Meklarena Luis Hamilton osvojio je pol poziciju na trci za Veliku nagradu Koreje, čime je prekinuo dominaciju Red Bula u kvalifikacijama.

Zimonjić i Lodra u polufinalu

Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra plasirali su se u polufinale Masters turnira u Šangaju pošto su danas pobedili švedsko-rumunsku kombinaciju Robert Lindšted/Ori Tekau sa 7:6, 3:6, 10:7.

Runi kažnjen sa tri utakmice

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je reprezentativca Engleske Vejna Runija zabranom igranja tri utakmice za nacionalni tim, saopštila je UEFA.

Karadžić: Nema ostavki i smena

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izjavio je da neće podneti ostavku na funkciju pod pritiskom javnosti i pored neuspeha reprezentacije da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo.

Bosni najteži protivnik u baražu

Derbi baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2012. godine igraće Turska i Hrvatska, selekcija Bosne i Hercegovine se sastaje sa favoritom Portugalom, dok se u preostala dva para za mesto bore Estonija i Irska, odnosno Češka i Crna Gora.

Poraz Tipsarevića i Maraha u Šangaju

Janko Tipsarević i Austrijanac Oliver Marah izgubili su danas u drugom kolu takmičenja parova u Šangaju od Kanađanina Danijela Nestora i Belorusa Maksa Mirnija sa 6:2, 6:3.

Zimonjić i Lodra u 3. kolu

Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Lodra pobedili su danas u drugom kolu takmičenja parova na turniru u Šangaju Italijane Fabija Fonjinija i Simonea Bolelija sa 5:7, 6:3, 10:6.

Troicki eliminisan i u dublu

Viktor Troicki je završio takmičenje i u dublu na Mastersu u Šangaju nakon poraza u paru sa Marselom Granoljersom od prvih nosilaca Amerikanaca Majka i Boba Brajana sa 6:1, 6:4.

Samo pobeda fudbalere vodi u baraž

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u Mariboru igra odlučujući meč protiv Slovenije i samo pobeda je vodi u plej of za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.