Javni trening tenisera za sve koji su ostali bez karata

Novak Đoković održaće danas javni dvosatni trening u Kraljevu, želeći da tako izađe u susret svima koji nisu došli do karata za meč protiv Hrvatske u Dejvis kupu.

Novak Đoković održaće danas javni dvosatni trening u Kraljevu, želeći da tako izađe u susret svima koji nisu došli do karata za meč protiv Hrvatske u Dejvis kupu.

Teniski savez Srbije pozvao je sve građane Kraljeva na javni trening najboljeg tenisera sveta i Dejvis kup reprezentacije u hali u Kraljevu, gde će se igrati meč prvog kola Svetske grupe između naše zemlje i Hrvatske. Đokovićev trening biće potpuno otvoren za javnost. Počinje u 12, a završava se u 14 sati.

"Nije praksa da su treninzi u Dejvis kupu otvoreni za publiku, ali Đoković je želeo da ovim gestom barem malo izađe u susret svima onima koji nisu uspeli da obezbede ulaznice za predstojeći meča", navodi se u saopštenju.

Štampano 3.228 kompleta karata

Ministar unutrašnih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija intenzivno radila na rasvetljavanju slučaju ulaznica za Dejvis kup i da je utvrdila da je štampano 3.228 kompleta karata, od kojih je Teniski savez Srbije imao obavezu da za međunarodnu tenisku federaciju i Hrvatsku izdvoji 800.

Prema njegovim rečima, 2.428 kompleta karata je bilo namenjeno prodaji, od čega se 107 našlo u prodaji, dok je 190 kompleta trebalo da budu pušteno u prodaju na dan meča. Preostali 2.131 komplet karata dat je pravnim i fizičkim licima, naveo je Stefanović.

Zbog mogućih malverzacija sa ulaznicama za Dejvis kup meč između Srbije i Hrvatske u Kraljevu, podigla se velika prašina i to nakon što su "rasprodate" za svega 13 minuta i veliki broj Kraljevčana, koji su skoro celu noć stajali u redu, ostali su praznih ruku.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta.

  • Teniser

    04.03.2015 10:44
    Stanje stvari
    Da bude jasno, i za NS i BG je prethodnih godina situacija bila sledeca:najmanje karata u prodaji (na blagajnama),sponzori (uglavnom NIS), Teniski savez Srbije i karte za reprezentaciju.Ono što je interesantno jeste da su registrovani tenis klubovi širom Srbije imali pravo na dva kompleta karata SAMO I JEDINO ukoliko plaćaju godišnju članarinu Teniskom savezu Srbije (dakle, nema veze ako članarinu već plaćaju Pokrajinskom savezu).To je bezobrazluk bez presedana.Malverzacija u savezu uvek bilo i biće.Realno, ovo je sve a ne sport.
  • Eto zašto - Vojvodina Republik

    04.03.2015 10:40
    Od 3.228 kompleta, 2.131 komplet karata dat je pravnim i fizičkim licima - 66% !!!

    I - tišina..niko više ništa da kaže ?

    Ko su ta "pravna i fizička lica" ? I odakle su ?

    p.s. da pogađam 2x da su iz Nandorfehervara ?
  • boco

    04.03.2015 10:16
    u kakvom sastavu dolazi hrvatska reprezentacija nece biti razlike izmedju treninga i meca, samo stoe se na treningu nece igrati za poene i trenirace bolji igraca od onih koje hrvati dovode

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.