Petoro srpskih tenisera sutra na Ju Es openu

Prvog dana takmičenja na poslednjem ovosezonskom grend slem turniru, Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, mečeve prvog kola će između ostalih, igrati i petoro srpskih tenisera.
Prvog dana takmičenja na poslednjem ovosezonskom grend slem turniru, Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, mečeve prvog kola će između ostalih, igrati i petoro srpskih tenisera.

Ana Ivanović će 17:00 časova na stadionu Artur Eš igrati protiv slovačke teniserke Dominike Cibulkove. Posle njih na teren izlaze domaća teniserka Venus Vilijams i Monika Puig iz Portorika, a po završetku tog meča počeće duel prvog igrača sveta Novaka Đokovića i Brazilca Žoaa Souze.

Od 17:00 časova počinje i duel Bojane Jovanovski i Lare Aruabarene iz Španije, a taj meč igra se na terenu broj 16. Posle njih na teren izlaze Španac Pablo Anduhar i Tejmuraz Gabašvili iz Rusije, a zatim će Filip Krajinović igrati protiv Kolumbijca Alehandra Gonzalesa.

Jelena Janković će u prvom kolu igrati protiv Francuskinje Osean Dodin. Taj meč je drugi na programu terena broj 13, na kome takmičenje počinje od 17:00 časova.

Odbranu šampionskih titula počeće Amerikanka Serena Vilijams i Marin Čilić iz Hrvatske. Vilijams će igrati protiv Ruskinje Vitalije Djatčenko, a Čilić protiv Argentinca Gvida Pelje.

Sutra će na teren i Rafael Nadal koji takmičenje na Ju Es openu počinje duelom sa Bornom Ćorićem iz Hrvatske, kao i Ruskinja Marija Šarapova, čija će protivnica biti Australijanka Darja Gavrilova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.