Na upravo završenom Evropskom prvenstvu u plivanju, asovi našeg severnog suseda osvojili su titule u čak devet disciplina.
  • Čeva Čova

    23.05.2016 12:16
    Finansiranje profesionalnog sporta treba ukinuti i uložiti novac u rekreaciju SVIH građana, umesto u forsiranje potpuno nezdravih navika pojedinaca zarad nekakvih medalja i prestiža.
  • Maki

    23.05.2016 11:31
    A gde smo mi
    Kada bi smo saznali gde smo u sportu da g. Lazić nije uvek tu da nas podseti.
    Udarne vesti iz sporta su Kokeze, Karadžići, huligani pravosnažno osuđeni na slobodi itd.
    Lažu nas da nema dovoljno sredstava u sportu, isti oni koji su zaduženi da da ta sredstva usmere tamo gde su i namenjena.
    Koliko je Živana u Srbiji da nas stalno (DOBRONAMERNO) podsećaju?
  • Ema

    23.05.2016 09:47
    Izvanredan rezultat, dobro je da se u ovdasnjim medijima pojavio tekst koji je propratio pravi podvig plivaca nasih suseda. Zivan cesto uocio ono sto drugima promakne i mislim da je ovo jedini prilog u nas koji se bavi plivacckim fenomenom Madjarske. Nastavite u ovom stilu.
  • ALUMNI

    23.05.2016 09:34
    AMAN
    Mađari nemaju državne projekte u fudbalu kao što su Titovi blizanci.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna