Autor: Beta

Naslovna
01.08.2016.
13:03
Trener Fudbalskog kluba Partizan Ivan Tomić podneo je ostavku na to mesto, potvrdio je danas sportski direktor Ivica Iliev.
  • Tepo

    01.08.2016 19:00
    RTS treba da prestane da prenosi fudbal i da zameni tu minutažu naučno-obrazovnim programom.

    Država treba da u celosti prestane da finansira profesionalni "sport" - em zato što je pogubniji po zdravlje od droge i alkohola, em zato što su uglavnom u pitanju paravani upravo za kriminalne aktivnosti. Umesto toga, treba da uloži u finansiranje rekreacije SVIH građana i ostale vidove preventivne zdravstvene zaštite.

    Grad treba da iz osnovnih škola ukloni grafite navijačko-mafijaških grupacija koji podstiču mržnju kod dece - iz dvorišta koje iste te grupe koriste za regrutovanje maloletnih izvršioca najtežih krivičnih dela u sopstvenu korist.

    Građani treba da ustanu sa svojih dupeta i podrže ovu inicijativu umesto što nasedaju na ove jeftine provokacije novinarskih agenata plaćenih od strane političkih stranaka.

    Ili nastavite da uživate u hleba i igara... dok ne poenstane i jednog i drugog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna