Autor: 021.rs

Naslovna
16.12.2016.
17:25 > 10:17
Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto trenera FK Vojvodina, a kao glavni razlog istakao je novu smenu rukovodstva kluba.
  • crno dete

    17.12.2016 15:38
    @Elektricar: Do pre par godina nije ni bilo reflektora pa se opet igralo, bolje nego danas

    @gospodza: Ma da, bolje dajte "upravi" da se za milion evra dokopa svih igraca, stadiona, lokala, zemljista i sl. pa da to sve razbuca za par godina i napravi neku mega-krmacu za stanovanje a klub preseli u Sisatovce
  • Zoki

    17.12.2016 11:48
    bas lepo
    Bata jeste bio najbolji i naj je funkcionisao klub ma sta ko mislio a niti su igraci isli vozom za beograd malo malo kako s napravi igrac ajmo za bg pa lepo a prekinuli smo tu tradiciju dok je bata bio cim je otisao laka mu crna zemlja sve naopako polo jedino ovaj mladi lalatovic je valjao i vidi se po njemu da sve od sebe daje pa timom koji bi trebao sa igracima koji su otisli u zadnje 2 god. da razbija al on se bas i nepita za to toliko....samo da bi ostao je cutao.... a misevi kolo vode sramota oterali ste jos jednog ko je voleo vosu hvala vam !
  • @beban

    17.12.2016 02:10
    Svi sporni ugovori su obelodanjeni. Katastrofalni su po klub. I uglavnom su svi iz vremena vladavine Šćepanovića. Ispostaviće se definitivno da je pokojni Bata bio najbolji šef Voše u ovoj kaubojštini u kojoj živimo. O njemu već sada možemo da pričamo kao o Titu. Eh, ona vremena dok je Bata bio živ....
  • djurica

    16.12.2016 22:40
    vodze
    Dajte kupretu i tomi da vode klub,oni znaju kako treba.to su borci za vojvodinu.juce tamo danas ovde sve sto valja iz vojvodine ode.kupre i tomo spasite klub,vi ste bitni.
  • Elektricar

    16.12.2016 21:34
    Mrak
    Ko zadnji izadje iz Vose neka ugasi svetlo... jer za struju nece biti, reflektori se nece paliti do daljnjeg... a tebi LALO zelimo svetlu buducnost, zasluzio si!
  • Batica centar

    16.12.2016 20:49
    Grad kriminala
    Vojvodina će biti jaka kad u njoj ne bude onih koji žele na kvarno da je kupe za đžabe, koji hoće da je ucenjuju, koji hoće da je siluju. Kad odu iz nje svi oni koji je ne vole. otišli su sad većina tih, lopova, kriminalaca , snsovca..zvezdasa i partizanovaca. A para za našu Vošu će biti kada grad i pokrajinu budu vodili ljudi koji vole Vošu i Novo Sad. Cela operacija oko Voše je iz beograda odrađivana preko vučićevih teletabisa i kriminalaca

    plan a) kupiti vošu za džabe
    plan b) uništiti vošu..

    pošto im plan a nije pošao za rukom, krenuli su u plan b. Uništiti i poslednju instituciju koja nosi ime VOJVODINA !!! E PA NEĆE MOĆI ! NE DAMO !!! MRŠ BAGRO DALJE IZ NS ! Idite valjajte belo po Kosovu kao i pre.
  • Analiticar

    16.12.2016 19:56
    Analiza
    juce u novinama nahvalio Vucica, danas napustio Vosu a sutra mozda trener Vucicevog omiljenog kluba , lopta je okrugla.
  • gospodza

    16.12.2016 18:51
    RIP FKV
    Pa normalno da je otisao. Dajte ultrasima baklje i sprejeve da šaraju grad. Oni znaju sta treba raditi i kako klub voditi.
  • beban

    16.12.2016 18:50
    e sada lepo svi koji zele da odu neka odu da se javno objave ugovori koliko je ko primo novca,svi menadzeri da odvedu svoje igrace ili da im oni daju platu ,afirmise se u klubu a kada dodje trasfer klub dobije sicu. Lepo da mi igramo sa svojom decom bicemo u sredini tebele imacemo vise gledalaca nikoga ne dovodimo i kao atletiko bilbao .I nova uprava da pokaze racune i da svakog meseca podnese izvestaj na sajtu...ko ulozi bilo kakve pare u klub da iste te pare po isteku mandata moze da potrazuje uz zaradu od 20-50% od ulozene sume i ajmo nema tu neke mudrosti to su mogli i ovi predhodni da urade a ne da pobegnu cim dodje prvi problem....
  • Podrška

    16.12.2016 18:42
    Bravo Lale, i neka si otišao!
  • cane

    16.12.2016 18:36
    srecno Lale
    Lale iskreno hvala za odnos prema klubu koji si imao na našoj klupi. Želim ti svu sreću uz nadu da ćemo se nekad ponovo naći u istim ulogama. Takođe, nadam se da ćeš sada otvoriti dušu kao što si najavljivao i javno izneti kako su sve prema tebi i klubu bili "korektni" ovi Vošini "dobrotvori" koji pre neki dan odoše iz uprave na onakav način.
  • Steva-NS

    16.12.2016 18:23
    Bivša Uprava otišla sad, ili posle objave nameštenih rezultata, sve jedno je ! Fudbal nam je ionako zalepljen za dno, i svodi se na finansijski profit pojedinaca, počev od lige do međunarodnih takmičenja. Nakon svega ne očekujem "labudovo jezero",već igru mladih,željnih dokazivanja, iz grada i okoline !
  • slaninar zapad

    16.12.2016 18:09
    Potpuno očekivano. Navijači su odbili plan a, a nemaju plan b. Njegov primer će slediti mnogi igrači i selidba u niži rang nije nemoguć epilog. Sve je uzrokovano time što sadašnja Vlada po sopstvenom priznanju, kao i sve prethodne, nema snage i volje da donese zakon o privatizaciji klubova i odstrani sve mutivode, špekulante i prevarante iz srpskog fudbala. Voša nije u situaciji u kojoj su beogradski blizanci, tako da je sunovrat neminovan.
  • Joca

    16.12.2016 17:56
    Mudro..b
    Idi treniraj Vucka,njega obozavas.Volim samo sto su vas procitali , lepo ste se organizovali da privatizujete tim ali je ipak na vreme sve isplivalo.
  • nsns

    16.12.2016 17:49
    Neka ide u svoj Beograd, u svoju Zvezdu, neka oni plaćaju kazne za njegovo kulturno ponašanje! Ali prvo neka kaže šta mu je ova druga uprava (što on kaže) od obećanja datih ispunila, koliko je para dobio... A ovima što ostaju, samo da poželimo da u sredu doiju novu upravu, pa kako im bude... Srećno naša VOŠO!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna