FOTO:Troje povređenih u udesima na Varadinskom mostu i Somborskom bulevaru

Tri osobe, među kojima i biciklista, povređene su u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana desili na ulicama Novog Sada.

Prvo je u udesu oko 10:45 časova na Varadinskom mostu lakše povređen 52-ogodišnji muškarac, koji je tom prilikom istegao vratni deo kičme.

Zatim su se oko 17 časova desile dve saobraćajne nezgode na Somborskom bulevaru i to oko 17 časova na uglu sa Subotičkom ulicom, kada je lakše povrede grudnog koša i ramena zadobila 51-godišnja žena, da bi se oko 19:30 časova na uglu Somborskog bulevara i Vršačke ulice desio udes u kojem je povrede glave i desnog ramena zadobio jedan biciklista.

Autor: 021.rs

  • Rusofil_IQ0

    03.03.2016 21:29
    @Mima
    Preterujete malo, problem parkinga je nedovoljno mesta jer grad ne gradi nova!
    u udesima su podjednako zastupljeni i bahati biciklisti kao i pesaci koji ne paze, svaliti krivicu na jednu stranu nikad nije nista donelo
    bahate vozace koji jurcaju u stanbenim zonama treba prijaviti, jer se uglavnom radi o istima (zapisujte reg oznaku) koji su zasticeni, vecina ili 99.x% ne jurca po stabenim kvartovima
  • Aleksandar

    01.03.2016 14:31
    Ovo je skolski primer necega sto je u aktuelnom ZOBS definisano kao nasilnicka voznja,koja je za sobom povukla povredjene i veliku materijalnu stetu. Vozac automobila koji je udario u Citroen,zasluzuje krivicnu prijavu po sluzbenoj duznosti.
  • şrđan

    01.03.2016 13:39
    Au kume.... juri se ovde, a ne zna.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika