Skype neće raditi na pojedinim uređajima

Pre nekoliko nedelja Microsoft je objavio da od oktobra ove godine Skype više neće raditi na Windows Phone 8, Windows Phone 8.1 kao i nekim drugim starijim verzijama operativnih sistema konkurentskih kompanija.

Kako kažu, u narednom periodu će se fokusirati na novije verzije operativnih sistema koje koristi veliki broj korisnika. Što se operativnih sistema ove kompanije tiče, od mobilnih verzija biće podržana samo Windows 10 Mobile platforma.

Kao što je već napisano, od oktobra Skype neće biti podržan na pomenutim platformama, ali to ne znači da će u tom periodu aplikacija prestati da radi. Skype će raditi na ovim uređajima sve do početka naredne godine.

Skype podrška za Windows RT uređaje će takođe biti ukinuta od oktobra, ali, kao i kod mobilnih platformi, aplikacija će raditi do početka 2017. godine. Doduše, određena ograničenja će postojati, piše Neowin.

Microsoft nije precizirao o kakvim ograničenjima je reč. Korisnici bi postepeno trebalo da pređu na nove verzije operativnih sistema ukoliko žele da i dalje koriste ovu popularnu aplikaciju sa svim novim uređajima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija